Erdoğan: Kimsenin yokluğu bu ülkede herhangi bir boşluğu ortaya çıkarmaz

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da bürokratları hedef aldığı konuşmasında, " Buradan açıkça söylüyorum. Sorumluluk almaktan çekinen, imza atmaktan imtina eden, yeni projeler üretmekte yetersiz kalan hiçbir bürokrat bulunduğu makamı fuzuli yere işgal etmesin. Bunun affı yok. Versin istifasını çeksin gitsin, bizim işimiz var. Kardeşlerim hiçkimse merak etmesin. Kimsenin yokluğu bu ülkede herhangi bir boşluğu veya eksikliği ortaya çıkarmaz" diye konuştu.

Yayınlanma: 25.03.2018 - 16:15
Abone Ol google-news

<video:948393>

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresine katılmak için Trabzon'a gitti. Erdoğan'ın halka hitap ettiği esnada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak hazır bulundu. Aralarında gerginlik olduğu iddia edilen Soylu ile Albayrak uzun aradan sonra ilk kez kameralar arasında aynı karede yer alırken, Erdoğan'ın konuşmasını Albayrak sık sık alkışlarken Soylu'nun alkışlamaması dikkat çekti.

Erdoğan konuşmasında 15 senede Türkiye'yi geliştirdiklerini ve birçok projeyi gerçekleştirdiklerini belirterek, "Türkiye'yi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkaracağız" dedi. Erdoğan, batının Türkiye'yi kıskandığını da iddia etti.

"SORUMLULUK ALMAKTAN ÇEKİNEN BÜROKRATLAR İSTİFA ETSİN" - VİDEO

<video:948457>

Kongre salonunda konuşmasına devam eden Erdoğan, icraatlarından bahsettikten sonra "Son zamanlarda bürokrasinin ağır işlediğine dair şikayetler gelmeye başladı. Buradan açıkça söylüyorum. Sorumluluk almaktan çekinen, imza atmaktan imtina eden, yeni projeler üretmekte yetersiz kalan hiçbir bürokrat bulunduğu makamı fuzuli yere işgal etmesin. Bunun affı yok. Versin istifasını çeksin gitsin, bizim işimiz var. Kardeşlerim hiçkimse merak etmesin. Kimsenin yokluğu bu ülkede herhangi bir boşluğu veya eksikliği ortaya çıkarmaz. Bu ülkede yetişmiş çok fazla insanımız var. Her alanda çok çalışmak ve hızlı hareket etmek zorundayız" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler