Yedekci'nin meydan okumasını gördü, 3 isme meydan okudu

CHP Parti Meclisi Üyesi Gamze Pamuk Ateşli, ALS hastalarına farkındalık yaratmak için örgüte meydan okuyan İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci'nin çağrısına cevap verdi.

Yayınlanma: 26.03.2018 - 10:49
Abone Ol google-news
<video:948629>

 Ateşli, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'a, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na ve şair-yazar Yılmaz Odabaşı'na meydan okudu.

Gülay Yedekci, CHP teşkilatlarına meydan okudu: Acıyı hisset

Dayanışarak tüm acıların üstesinden gelebiliriz

Sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile ALS hastalarına farkındalık yaratmak için başlatılan "Acıyı Hisset" kampanyasına destek verdi. Ateşli, "İstanbul Milletvekilimiz Sayın Gülay Yedekci'nin meydan okumasını görüyorum . Bursa Milletvekilimiz Sayın Orhan Sarıbal, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Sezgin Tanrıkulu ve değerli yazar dostum Yılmaz Odabaşı'na meydan okuyorum. Acıyı hissedelim. Bizler dayanışarak tüm acıların üstesinden gelebiliriz" dedi.

Yaşam şartlarının en üst düzeyde tutulması için mücadele ediyoruz

ALS hastaları ve ailelerinin acılarını paylaşmaya davet eden Ateşli şartların iyileştirilmesi gerektiğini vurgulayarak, "ALS hastalarının ve ailelerinin yaşadığı acıyı hissediyoruz. Tüm acıların üstesinden dayanışarak geleceğimize inanıyorum. Farkında olmalı ve acıları birlikte göğüsleyerek paylaşmalıyız. Bizler, yurttaşlarımızın yaşam şartlarının her zaman en üst düzeyde tutulması için mücadele ediyoruz. ALS hastaları ve aileleri için özel koşullar sağlanmalıdır" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler