Erdoğan bu sözleri daha önce kim için söylemişti? "Gökten ne yağar ki yer kabul etmez"

14 Mayıs 2013 tarihinde ABD ziyareti öncesi sorulan 'Fethullah Gülen'i ziyaret edecek misiniz?' sorusuna "Gökten ne yağar ki yer kabul etmez" diye yanıt veren Erdoğan, bu kez aynı sözü başka bir amaç için kullandı.

Yayınlanma: 16.04.2018 - 12:38
Abone Ol google-news

<video:959064>

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki Global Girişimcilik Kongresi'nde konuştu.

Gülen sorusuna: Gökten ne yağar ki yer kabul etmez!

 Erdoğan, tursit sayısı hedefi hakkında, "Turist sayımız 13 milyondan 36 milyon gelirimiz ise 26.3 milyar seviyesine çıktı. Turizmde darbe girişimleri sebebiyle sıkıntılar yaşadık ama onları da aştık. Bu yıl turizmde beklentimiz çok yüksek turist sayısında 36 milyonu yakalayabiliriz. Şu an özellikle ciddi manada başka işaretler geliyor; '40 olur' falan diye. Biz şimdilik 36'ye bir defa kenetlendik. İnşallah 'Gökten ne yağar ki yer kabul etmez' diyoruz. Yola böyle devam edeceğiz" diye konuştu.

 DAHA ÖNCE AYNI SÖZLERİ GÜLEN İÇİN SÖYLEMİŞTİ

 Erdoğan, 14 Mayıs 2013 tarihinde Washington ziyareti öncesi bir gazetecinin "Geçtiğimiz aralık ayında Sayın Fethullah Gülen'e, 'Bitsin artık bu hasret' diye bir çağrıda bulunmuştunuz. Resmi programınızda yer almıyor ama acaba fırsat olursa görüşme ihtimaliniz olabilir mi" sorusuna, "Şu anda resmi programımızda böyle bir şey yok ama gökten ne yağar ki yer kabul etmez. ayrı bir konu" diye yanıt vermişti.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler