Karamollaoğlu'ndan 'seçim savaşı' diyen Bakan Albayrak'a: Zekası fışkıran ama...

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP'lilere "2019’daki bu seçim savaşına başkomutanımızın liderliğinde hazır mıyız?" diye soran Bakan Berat Albayrak'a tepki gösterdi.

Yayınlanma: 20.04.2018 - 10:26
Abone Ol google-news

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçimi savaş olarak niteleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ı eleştirdi.

Damat Albayrak'ın skandal 'savaş' sözlerine İYİ Parti'den tepki

Damat Albayrak'tan seçime savaş benzetmesi: Allah gazamızı mübarek eylesin

Albayrak, geçtiğimiz günlerde AKP'lilere “Mehmetçiğimiz cephede, Afrin’de savaşıyor. Şimdi bir Kurtuluş Savaşı’ndayız. Teşkilatlarımız da 2019’da bir seçim savaşına hazırlanıyor. 2019’daki bu seçim savaşına başkomutanımızın liderliğinde hazır mıyız? Allah gazamızı mübarek eylesin” diye seslenmişti.

 Milli Gazete’nin aktardığına göre Karamollaoğlu, Albayrak’ın bu sözlerine “Partiler birbirlerinin düşmanı değil sadece rakibidirler” diyerek tepki gösteren Karamollaoğlu, “Toy, tecrübesi hakikaten olmayan, zekası fışkıran ama kendi kabuğuna sığmayan bir bakandan da ancak bu beklenirdi” dedi.

 ‘AK PARTİ GİDECEK AMA DEVLET KALACAKTIR’

Temel Karamollaoğlu, şunları söyledi: “Bu ülke bizim, bu ülke hepimizindir. Yarın seçimlerde hiç kimsenin şüphesi olmasın ki AK Parti gidecek ama devlet kalacaktır. Hakikaten akıl tutulması dememin sebebi burada yatıyor. 15 yıldır iktidarda bulunan bir partinin bugün içerisinde bulunduğumuz problemleri bu kadar büyütüp 15 yıl sonra kendi inşa ettikleri yapıyı çökertmek için İstiklal Harbi’ne gidiyoruz demek kadar saflık olmaz. Bu ülkeyi 15 yıldır bu hale siz getirdiniz.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler