Muharrem İnce’den adaylığı konusunda en net açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanlığı aday adayları arasında adı ön plana çıkan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, adaylığına ilişkin en net açıklamayı www.cumhuriyet.com.tr’ye yaptı. Dijital Medya Koordinatörümüz Bülent Mumay’a konuşan İnce, “Gurur duyarım, son karar Genel Başkanım ve milletvekili arkadaşlarımın.”

Yayınlanma: 03.05.2018 - 13:13
Abone Ol google-news


CHP’nin yarın yapacağı kitlesel bir basın toplantısıyla ismini açıklayacağı genel başkan adayının kim olduğuna ilişkin tartışmalar devam ediyor. “Aday partili olacak” açıklamasıyla sayıları azalan aday adayları arasında CHP Milletvekili Muharrem İnce’nin adı ön plana çıktı.

CHP'de İnce'nin adı öne çıkıyor

Kılıçdaroğlu’na giden anketlerde İnce’nin adının ilk sırada yer alması üzerine gözler yarın Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda saat 10.00’da yapılacak törene çevrildi. Törenin yapıldığı gün doğum günü olan Muharrem İnce’nin adının açıklanması bekleniyor.

Kulislerde bu iddialar üzerine görüşlerine başvurduğumuz Muharrem İnce, cumhuriyet.com.tr’ye şu özel açıklamayı yaptı:

“Atatürk’ün partisinin üyesi olarak Atatürk’ün oturduğu koltuğa aday gösterilmekten gurur duyarım. Elbette kararı genel başkanım ve milletvekillerimiz verecektir. Hem partimiz hem de milletimiz için hayırlı olmasını dilerim.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon