İlhan Kesici: Dün akşam itibariyle onun adı öne çıktı tebrik ettim

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak ismi geçen İlhan Kesici açıklama yaptı. CHP'nin cumhurbaşkanı adayıyla ilgili İlhan Kesici'nin yaptığı açıklamayı değerlendiren Özel, "İlhan ağabey nezaketli davranmış, kendisi de kıymetli bir aday adayıdır" dedi.

Yayınlanma: 03.05.2018 - 13:42
Abone Ol google-news

<video:968423>

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Yetkili arkadaşlarımızla konuşmuşlar. Ben de sabah bu münasebetle tebrik ettim" dedi. 

İlhan Kesici, basın mensuplarının soruları üzerine, "Bana bir mesaj yok ama benim duyduğum kadarıyla Muharrem İnce aday olacak. Ben bir şey açıklamış olmadım, öyle duydum. Sabah İnce'yi telefonla aradım, tebrik ettim. 'Allah mahcup etmesin' dedim. Tahmin ediyorum onun da bilgisi vardı, tebriklerimi kabul etti." yanıtını verdi.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN AÇIKLAMA

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel partisinin cumhurbaşkanı adayıyla ilgili tartışmalar konusunda açıklamalarda bulundu.

Habertürk TV’ye konuşan Özel, İlhan Kesici’nin CHP’nin cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olduğunu söylediği hatırlatılınca şu açıklamayı yaptı:
“CHP adayını yarın saat 10.00’da açıklayacağız. Erdoğan’ın istediği zamanda değil, onu en çıldırtan zamanda olacağını söylemiştik. Yarın da açıklayacağız. Grup toplantısını yönetecek olanlar, orayı yönetecek olanlar, oylamayı yapacak olanların açıklama yapması doğru değil. İlhan ağabey nezaketli davranmış, kendisi de kıymetli bir aday adayıdır. İlhan ağabey sahadaki en etkili isimlerden birisi. Ondan çok şey öğreniyoruz” dedi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayının ilk konuşmasını yarın Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda yapacağını söyleyen Özel, “Açık alandaki ilk konuşmasını birinci Meclis’in önünde yapabilir” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce’den adaylığı konusunda en net açıklama

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler