AKP'de aday oylaması: Gizli oy, gizli tasnif!

AKP grubu, dün Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi için karar almak üzere Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. Yapılan gizli oylamada sonuçlarının belirlenmesi için tasnif komisyonu oluşturuldu. Oy sayım işlemi yapılmasına karşın sonuç açıklanmadı.

Yayınlanma: 04.05.2018 - 06:17
Abone Ol google-news

AKP grubu, dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da yapılacak seçimde Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi için karar almak üzere Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. Toplantının basına kapalı bölümde, Yıldırım, kendisi ve grup başkanvekillerinin imzasını taşıyan ve Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığını içeren dilekçeyi Grup Genel Kurulu Divan Başkanlığı’na sundu. Daha sonra gizli oylamaya geçildi. Oylama sonuçlarının belirlenmesi için tasnif komisyonu oluşturuldu. Oy sayım işlemi yapılmasına karşın sonuç açıklanmadı.

Yeniden basına açılan toplantıda kürsüye çıkan Yıldırım, Erdoğan’ın adaylığını ilan etti. Yıldırım, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile YSK’ye giderek Erdoğan’ın adaylığı için başvuruda bulunacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler