Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu'dan 'abidik gubidik' açıklaması

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, bürokrat, STK temsilcileri ve bazı eski siyasetçilerden oluşan bir heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki ofisinde kabul etti.

Yayınlanma: 07.05.2018 - 16:01
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, bürokrat, STK temsilcileri ve bazı eski siyasetçilerden oluşan bir heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki ofisinde kabul etti.

Topçu, “Davası, aynı zamanda bir gayesi olanlar için, hayatın merkezinde, insan ve de inandığı değerler vardır. Siyaset, ilkeler, ülküler ve değerler manzumesi çerçevesinde, insanımızın ve insanlığın mutluluğu, devletin, milletin, vatanın dirliği ve birliği, aynı zamanda da dünyanın selameti için yapılırsa değerlidir. Aksi halde, ilkesiz, ülküsüz, kıblesiz, ‘ben’ merkezli ikbale matuf siyaset usulü ile, ”abidik gubidik” siyaset içinde itibarsız bir şekilde; üç vakti bile tamamlama garantinizin olmadığı bir ömürde bir de bakarsınız ki siyasetin çöplüğünde yerinizi almışsınız" ifadelerini kullandı.

Başdanışman Topçu şöyle devam etti: "İçeride, dışarıda kim hangi siyasi kumpasın içinde olursa olsun birbirine benzemezler hangi proje için hangi çatıların altında ne yaparlarsa yapsınlar, 24 Haziran’da milli irade bu birbirine benzemezlerin ikbali için, kendi geleceklerinin teminatı olan bu siyasi istikrarı bozdurmayacaktır; perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Millet kararını vermiş, çatlasalar da, patlasalar da, bütün güvendiklerini yanlarına alsalar da 24 Haziran akşamı açılacak sandıkların galibi Cumhur İttifakı ve cumhurun adamı Recep Tayyip Erdoğan olacaktır."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler