Veli Saçılık ve 'Yüksel' arasında adaylık gerilimi

Yüksel direnişçilerinden Veli Saçılık’ın eylemlerden ayrılma kararı ve HDP’den milletvekili adaylığı ile ilgili açıklamasına Saçılık sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Yayınlanma: 14.05.2018 - 09:02
Abone Ol google-news

Yüksel direnişçileri Veli Saçılık’ın eylemleri bırakması ve HDP’den milletvekili adayı olmasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

"Veli Saçılık ile yaşadığımız süreci net bir biçimde anlatacak olan bu yazıyı kaleme almak biz Yüksel direnişçileri açısından bir zorunluluk haline gelmiştir." diyen Yüksel direnişçileri, “Veli Saçılık’ın milletvekili aday adayı olmasının Yüksel direnişini hiçbir suretle bağlamadığını ilan ederiz.” dedikleri açıklamada "Yüksel Direnişinin hiçbir siyasi partinin seçim çalışmasına malzeme yapılmaması gerektiği konusunda herkesin gerekli hassasiyeti göstereceğini umuyoruz" ifadelerine yer verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<haber-yatay:974319>

Veli Saçılık’tan yanıt: Bu anti dostane ve anti HDP alerjisi içeren açıklama…

 Veli Saçılık, açıklamaya sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Saçılık, “Nuriye Gülmen ile eylem birliğim oldu ama asla politik görüş birliğim hiç olmadı.” diyerek bu açıklamanın anti HDP alerjisi içerdiğini ifade etti.

 Saçılık, Yüksel direnişçilerine şu yanıtı verdi:

 “Benim HDP’den Aday Adaylığımın elbette ki Yüksel Direnişiyle alakası yok. N. Gülmen ile eylem birliğim oldu ama asla politik görüş birliğim hiç olmadı. Bu anti dostane ve anti HDP alerjisi içeren açıklama talihsiz bir açıklamadır.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler