AKP siyasaldan sayısala döndü, Sözcü anket rakamı verdi

Geçtiğimiz hafta "Biz parti olarak her zaman sayısal olanla değil siyasal olanla ilgileniyoruz." diyen AKP Sözcüsü Mahir Ünal, bu kez de "Şu anda bizim kamuoyu araştırmalarında cumhurbaşkanlığı seçimlerine dönük 54-56 bandındayız. AK Parti de 1 Kasım'daki pozisyonunu koruyor, o da 46-48 bandında" değerlendirmesinde bulundu.

Yayınlanma: 20.05.2018 - 11:38
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Şu anda bizim kamuoyu araştırmalarında cumhurbaşkanlığı seçimlerine dönük 54-56 bandındayız. AK Parti de 1 Kasım'daki pozisyonunu koruyor, o da 46-48 bandında" değerlendirmesinde bulundu.

Ünal, Kanal 7'de canlı yayınlanan bir programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

AKP'nin araştırmalarına göre, cumhurbaşkanı adaylarından kimin ne kadar oy aldığına yönelik soruya Ünal, "Daha önce de açıkladığımız banttayız. Şu anda bizim kamuoyu araştırmalarında cumhurbaşkanlığı seçimlerine dönük 54-56 bandındayız. AK Parti de 1 Kasım'daki pozisyonunu koruyor, o da 46-48 bandında" yanıtını verdi.

<haber-dikey:974835,975564>

Mahir Ünal, Muharrem İnce ile İYİ Parti'nin Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in oy oranlarıyla ilgili soruya ilişkin de "Onlar kendi araştırmalarını yaptırıyorlardır" ifadesini kullandı.

İnce ve Akşener'in cumhurbaşkanlığı seçimini kazanamayacakları için daha çok Meclis'e dönük faaliyette bulundukları belirten Ünal, bu yüzden AKP'ye yönelik kara propaganda yürüttüklerini sözlerine ekledi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler