Erdoğan'dan azar yiyen danışmandan yeni inciler

Geçtiğimiz günlerde 'çözüm süreci' açıklaması sonrası Erdoğan'ın onu azarladığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik, Selahattin Demirtaş ve Meral Akşener'in seçimlere girebilmesinin demokrasi olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 22.05.2018 - 09:54
Abone Ol google-news

Çevik'in Yeni Birlik gazetesinde bugün yayımlanan yazısının ilgili kısmı şöyle:

Bugünlerde büyük bir siyasi hareketlilik var. Partilerde adaylar belirleniyor, millet aday olabilmek için varını yoğunu ortaya koyuyor. Bu hareketlilik, bu enerji demokrasimizin gücünü ve kapasitesini göstermiyor mu? Bu tür işlere ancak demokratik ülkelerde rastlanmıyor mu?
FETÖ projesi olduğu bilinen Meral Akşener ve siyasi hareketi de seçimlere girebiliyorsa, milleti birbirine düşüren Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı adayı olabiliyorsa o ülkede demokrasi yok da ne var?

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İlnur Çevik, katıldığı televizyon programında çözüm sürecinin seçimlerden sonra yeniden başlayacağına dair açıklamalarda bulunması üzerine Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın tarafından yalanlanmıştı. Daha sonra da Erdoğan'ın başdanışmanını arayarak 'fırçaladığı' öne sürülmüştü.

<haber-yatay:979239,978130,977966>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler