"Erdoğan, "Kindar nesil" desin, ben "Nanoteknoloji" diyeceğim"

Muharrem İnce Malatya'da konuştu. İnce konuşmasında Erdoğan'ın kindar nesil sözlerine dikkat çekerek "O kindar nesil diyor ben ise nanoteknoloji diyorum" diye konuştu.

Yayınlanma: 02.06.2018 - 19:04
Abone Ol google-news



  CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Malatya'da konuştu. İnce'nin konuşmasından başlıklar şöyle:

"Türk çiftçisini ezdirdiler. Saray'daki mermerleri nereden aldın? Sen daha mermerin millisini kullanmıyorsun. Diplomayı ben sormuyorum ki Anayasa soruyor.  Diploması olan var olmayan var ayıp değil ki. Ayran milli demişti. İnek Uruguay'dan nasıl milli oluyor? OHAL hemen kaldırılacak. Mağduriyetleri gidereceğiz. Türkiye'de projemiz 3B. 1- Barışacağız, Türk-Kürt-Alevi-Sünni birleşeceğiz. 2-Ekonomik olarak büyüyeceğiz. 3- Adil bölüşeceğiz. Bunu nasıl yapacağız. 3Y ile. Birini müdür yaparken mezhebine, düşüncesine, cinsiyetine bakmayacağız, işini iyi biliyor mu ona bakacağız. Çocuklarımıza üç dil öğreteceğiz. Resmil dil Türkçe'yi, evinde konuştuğu dili ve üç uluslararası bir dil öğreteceğiz. Bu ülkeyi ayağa kaldıracağız. "Dindar ve kindar nesil istiyorum" diyordu Erdoğan. Dindar olabilirler ama kindar olmayacaklar 3 Kasım 2002'de milletvekili oldum. Ben Erdoğan'dan 5 ay kıdemliyim. Hemen hemen aynı dönemde milletvekilliği yapmamıza rağmen ben gariban kaldım da sen nasıl zengin oldun?" Anlamakta da bir zorluğu var anlaşılan. Türkiye'de insanlarımız siyaset ve yargıya güvenmiyor. Çay toplayan bir yargımız var. Yargıtay salonuna gittiğimde yargıçların ayağa kalkmamasını istiyorum. Doğrusu budur. Böyle yargıçlar bulacağız. O zaman bu memleket gerçek bir vatan olur.Adalet yoksa vatan da yoktur.

Öğretmenler, hemşireler, polisler 3600'ü çözeceğiz. 16 yıl sonra Erdoğan da söz verdi. Esnafın borçlarını da yeniden yapılandıracağız. Çalmayacağız, kaynak aktaracağız. Çocuklarınıza güzel bir gelecek vaat ediyorum. Kadınlar çalışacaklar. Kadınların çalışmasında en büyük engel ne? Çocuk. Her mahalleye bir kreş yapacağız. Çocuk kreşe, kadın işe. "

İnce miting sonrası Malatyalılarla özçekim yaptı. İşte o kare:




<haber-yatay:988287>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon