Erdoğan: Cehalet çok kötü bir şey

AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Niğde'de konuştu. Erdoğan burada TÜİK'in büyüme rakamlarına ilişkin " Türkiye 7 küsur büyümüş. İçinizde 7 küsur büyüyen bir esnaf, çiftçi, işçi var mı merak ediyorum. Kim büyüdü? Rantiye sınıfı" ifadelerini kullanan Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak "Bu paraları biz hangi kaynaktan veriyoruz Bay Kemal? Cehalet çok kötü bir şey" dedi.

Yayınlanma: 11.06.2018 - 14:32
Abone Ol google-news

<video:994649>

Niğde'de halka seslenen AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Kandil, Sincar demiştim hatırlayın. Oraya da operasyonlarımızı başlattık. 20 uçağımızla  orada 14 önemli noktayı, depoları, silah depolarını yok ettik. 20 uçak. Gittiler, vurdular döndüler. Ama bitmedi devam edecek. Şimdi hedefimiz en büyük bataklığı kurutmak. Operasyonlar hamdolsun başarıyla sürüyor.

"MUSK GELDİ BENİ ZİYARET ETTİ"

Dünyada Tesla diye bir marka var. Elon (Musk) geldi beni ziyaret etti. Çok böyle farklı bir kişilik. Bu zannediyor ki hala bizi dizel araç üreteceğiz. Biz elektrikli, akülü bunları üreteceğiz Bay Muharrem sen bu işlerden anlamazsın. Zaten anlayana kadar 24 Haziran geliyor. 24 Haziran'dan sonra bir ders veririz.

"CEHALET ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY"

Bay Kemal ne diyor; 'Çiftçi aç'. Bugün Malatya'da 7.4 büyüme kaydetti. OECD ülkelerinde 1 numara olduk. G20 ülkeleri arasında Hindistan'dan sonra ikinci olduk. 7.4 sizin gelirinize yansıdı mı? Bu söylediğine sen inanıyor musun? Büyümenin ne olduğunu öğren. Kendi ekonomistlerine sor. Bu rantiyedir diyor. Rantiyeyi de ilgilendirir ama onun işçisini, çalışanını, memuru etkiliyor. Bu paraları biz hangi kaynaktan veriyoruz Bay Kemal? Cehalet çok kötü bir şey.

<haber-yatay:994451>

"BENİM VARLIĞIM SİZİN MORALİNİZİ BOZUYOR"

AFAD ve TİKA'yı yıkacağız diyorlar. AFAD nerede düşkün varsa onlarla uğraşıyor. TİKA dünyanın dört bucağında tarihi eser varsa onlarla uğraşıyor. Siz hiç Avrupa'da yatırım düşmanlığı yapan muhalefet gördünüz mü? Siz hiç morali yerine gelsin diye cephedeki askere sataşan bir cumhurbaşkanı adayı gördünüz mü? İsmail Metin Temel paşamız, Afrin Operasyonu'nu yöneten komutan. İftara katıldım. Orada konuşma yaptım. TOBB Başkanı, komutamımız beni alkışladı. Meğer bu alkış beyefendinin moralini bozmuş. Bay Muharrem benim varlığım sizin moralinizi bozuyor. Siz şimdiden 24 Haziran'ı görüyorsunuz zaten. Sen nasıl olur da benim askerime, komutanıma moral vereceğin yere moralimi bozuyor dersin ya?

"ÖĞRETMENLERİMİZE SAYGILIYIZ BAH MUHARREM DE OLSA"

İmam hatiplerin lüks olduğunu, fazlalık olduğunu söyleyen kendine bak. Ben de imam hatipli olsaydım cumhurbaşkanı olabilirdim diyor. Yoo her yiğidin kârı değil. Sen imam hatipte öğretmenlik yaptığın için övünüyorsun, imam hatipliler senden çektiği çileden. Biz öyle veya böyle öğretmenlerimize saygılıyız Bay Muharrem de olsa. 

"TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINA"

Yahu ben kıraathane diyorum. Bay Muharrem de Bay Kemal de 'oyun oynama yeri' olarak telakki ediyorlar. Gençlerimizi görüyorsunuz, okey oynayan var mı? Bay Muharrem o işi sen iyi bilirsin. Türkiye'nin dört bir yanına bu kıraathaneleri kuracağız. 

"YENİ BİR YAŞAM ALANI"

Çayı, keki, simidi, internetiyle gençlerimize yeni bir yaşam alanı oluşturmaktan bahsediyoruz. Kumarhane değil kıraathane Bay Kemal. Bay Muharrem meydan meydan kekten bahsediyor. Çok istiyorsan sana da ikram ederiz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler