Hakan Şükür'den Öcalan fotoğraflı yanıt

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kanal 7'de yaptığı fotoğraf eleştirilerine Hakan Şükür'den yanıt geldi.

Yayınlanma: 28.07.2014 - 15:12
Abone Ol google-news

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonunu düzenleyen ve 22 Temmuz Operasyonu ile gözaltına alınan emniyet mensuplarını ziyaret eden ve fotoğraf çektiren Hakan Şükür'ün fotoğrafları Başbakan Erdoğan'ı rahatsız etmişti.

Başbakan Erdoğan Kanal 7'de katıldığı İskele Sancak programında bu durumu eleştirerek, "Bundan önce İstanbul Adalet Sarayı'nın kapısını aşındıranlar malumdu şimdi aynı şekilde bu yapı bunları yapıyor. Şuanda ben inanıyorum ki yargı gereğini yapacaktır. Bazılarının içeriye girerek bunlarla resim çekilmeleri bana göre suçtur. Hiçbir organ makam merci veya kişi mahkemelere, hakimlere soru soramaz vede herhangi bir beyanda bulunamaz. Şuanda bunlar yapılıyormu evet yapılıyor. Ve şuanda bir hukuku ihlal vardır mahkeme yetkililerinin bunların hakkında işlem yapmaları gerekiyor. Burası yol geçen hanı değil adalet sarayı. demişti.

Başbakan Erdoğan'ın bu çıkışına Hakan Şükür'den Twitter üzerinden yanıt geldi. Hakan Şükür, İmralı'da terörist ele başı Abdullah Öcalan ile BDP'li vekillerin fotoğraflarını paylaşarak, "Kimi vekillerinin zanlılarla fotoğraf çektirmesi suç,kimi vekillerin hükümlü ile fotoğraf çektirmesi değil;öyle mi?" diye yazdı.

İŞTE HAKAN ŞÜKÜR'ÜN PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAF


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler