Erdoğan: İnce'nin Diyarbakır mitingi hakkında istihbarat aldım

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye Selahattin Demirtaş'ı Edirne Cezaevi'nde ziyaret etmesi üzerinden yükledi. Erdoğan, Demirtaş hakkında ilk kez "terörist başı" ifadesini kullandı. Erdoğan, İnce'nin dün düzenlediği Diyarbakır mitingi hakkında istihbarat aldığını iddia ederek, "Mitinge katılanların tamamına yakını HDP'li" dedi.

Yayınlanma: 12.06.2018 - 15:22
Erdoğan: İnce'nin Diyarbakır mitingi hakkında istihbarat aldım
Abone Ol google-news

<video:995583>

 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de düzenlediği mitingde konuştu. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye, HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etmesi üzerinden yüklenen Erdoğan, Demirtaş hakkında ilk kez bu kadar sert ifadeler kullanarak şunları söyledi:

Asıl kek bunlar. Artık bu kadar geyik yeter. Ben şimdi buradan Bay Muharrem'e bir takım sorular sorayım. Mesela bu zat Türkiye'nin terörle mücadele konusunda ne düşünüyor? Terörist başını Edirne Cezaevi'nde ziyaret eden bir kişiden ne bekleyebilirsiniz? Düşünün 7 Haziran seçimlerinden hemen sonra "dökülün sokaklara" diyerek, 53 kardeşimizin Diyarbakır'da ölümüne neden olan bu değil mi? Bu kişi düşün bu cumhurbaşkanı adayı olarak bu milletin karşısına çıkıyor. Bay Muharrem de onu ziyaret ediyor. Askerlerimize, komutanlarımıza olan hakaretlerinden ne düşündüğünü az çok anladık. Afrin Operasyonu'nun yapan komutanımıza "apoletlerini sökeceğim" diyor.

 

<video:995522>

 

 



"İNCE'NİN MİTİNGİNE KATILANLAR HDP'Lİ"

Erdoğan istihbarat aldığını iddia ederek, Muharrem İnce'nin dün Diyarbakır'da gerçekleşen mitingine katılanların HDP'li olduğunu ileri sürdü.

AKP'lilere sandıklara sahip çıkma çağrısında bulunan Erdoğan, "Önümüz bayram. Sakın ola bayram tatiline çıkıp da dönmemezlik etmeyin. "Nasıl olursa okullar kapandı" deyip rehavete kapılmayın. Tatilin telafisi olur, sandığı telafisi olmaz" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler