Buldan'dan Erdoğan'a "Demirtaş" yanıtı: Yol gözüktü Recep Bey gidiyorsun

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hatay'dan yanıt vererek, "Her gece rüyasına Selahattin Demirtaş giriyor. Selahattin Demirtaş var ya, bu ülkede barışın, kardeşliğin, özgürlüğün önünü açacaktır. İnsanlar Erdoğan’ı da biliyor, Demirtaş'ı da biliyor. Attıkları yalanlar Recep Bey’i kurtaramayacak. Yol gözüktü Recep Bey gidiyorsun, Abbas yolcu" dedi.

Yayınlanma: 12.06.2018 - 17:12
Buldan'dan Erdoğan'a
Abone Ol google-news

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin Hatay'da düzenlediği mitingde konuştu. Buldan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Halklar Afrin’i onaylamadığı gibi Mahmur’a da Kandil’e de gitmenize onay vermiyor. Savaş çocuklarımızın, askerlerin, polislerin, sivillerin, eşitlik mücadelesi verenlerin toprak altına düşmesi demek. Bu ülkenin barışa ihtiyacı var. HDP bunun için var.

"HER GECE DEMİRTAŞ RÜYASINA GİRİYOR"

Erdoğan'ın kafası çok karışmış. Her gece rüyasına Selahattin Demirtaş giriyor. Buradan sesleniyoruz Erdoğan'a. Siz o 53 kişinin ölümünden sorumlu olarak gösterdiğiniz Selahattin Demirtaş var ya, bu ülkede barışın, kardeşliğin, özgürlüğün önünü açacaktır. Keşke bu tür suçlamalar yönelteceğinize serbest bıraksanız. İnanın Demirtaş’ın sosyal medyadaki takipçileri Erdoğan ve Yıldırım’ın meydanlarda topladığında çok daha fazla. İnsanlar Erdoğan’ı da biliyor, Demirtaş'ı da biliyor. Attıkları yalanlar Recep Bey’i kurtaramayacak. Yol gözüktü Recep Bey gidiyorsun, Abbas yolcu. Türkiye halkları kararını vermiş. "Düştü düşecek" diyor herkes.

"24 HAZİRAN ERDOĞAN'SIZ BİR TÜRKİYE OLACAK"

Biz tehditle oy istemiyoruz. Biz biliyoruz ki halkımız bize gönülden bağlı. Bizi ayakta tutan gençliktir, kadın yoldaşlarımdır. Sandıklara biz sahip çıkıyoruz. Kadınların sahip çıktığı sandıklardan hiçkimse oy çalamaz. Mutlaka kazanacağız. Gelecek yarınlar bizim içindir. 25 Haziran tarihi Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye olacak.

<haber-yatay:995582>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler