Muharrem İnce çok sert: Yazıklar olsun!

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Muğla'da miting programı çerçevesinde konuştu.

Yayınlanma: 12.06.2018 - 17:49
Muharrem İnce çok sert: Yazıklar olsun!
Abone Ol google-news

<video:995740>

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kayseri'de yurttaşlara seslendi. Ardından Muğla'ya geçen İnce Açık Oto Pazarı'nda yurttaşlara hitap etti. 

İnce'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Bugün demiş ki: Ben istihbarata sordum. Diyarbakır'da İnce'nin mitingine katılanlar HDP'liydi demiş.

(Yuh sesleri) Yuhalamayın. Ben ona haddini bildiririm, şüpheniz mi var?

1- Erdoğan, bu devletin istihbaratı ne zamandan beri miting alanlarını kontrol ediyor. Sen bu devletin istihbaratına görev ver de bomba patlatanları yakalasınlar. 

2- Sen kim, istihbarat kim? Sen darbeyi eniştenden öğrenen adamsın.

3- Sen o MİT'in başındaki adamı değiştir istersen. Yalan söylüyor sana. Bak açıklıyorum, Diyarbakır'daki mitingde Ak Parti'li kardeşlerim vardı. Allah aşkına 16 senedir bu devleti nasıl yönetti, doğrusu şaşırıyorum. Yazıklar olsun o MİT'in başındaki sana böyle bir bilgi verdiyse. Siz bu işle mi uğraşıyorsunuz? PKK kol geziyor bu memlekette, IŞİD kol geziyor, FETÖ'cüler kol geziyor. Siz Muharrem İnce'nin mitingleri ile mi uğraşıyorsunuz? Uzaydan bakın da bir sayın. 100 bin kişi mi, 150 bin kişi mi? Sayın.

"Keklerini de tek merkezden bir yandaşa sattırır o"

Kıraathane yapacak. Sanki belediye başkanı. Diyor ki, "Bak Bay Muharrem her mahalleye bir tane kıraathane. 'Çalma ha' diyor. Yalnız o kırathanenin keklerini de tek merkezden bir yandaşa sattırır o. Ustayım diyordu, meğer kek ustasıymış.

Aday olduğumda dedim ki siyasette tansiyonu düşüreyim. Ortam gergin. Erdoğan'ı Akşener'i Karamollaoğlu'nu Demirtaş'ı ziyaret ettim. Dört adayın hesabına 500'er lira para yatırdım ortamı yumuşatmak amacıyla. Bu olaydan sonra Hakkari'ye gittim. Meydan dolu ellerinde Türk bayrakları. Dört adayı ziyaret ettiğimi sizlere selamları olduğunu söyedim yurttaşlara. Demirtaş kısmını kesmiş, Karadeniz'de bu videoyu oynatıyor. Ya bu memleket için seni bile ziyaret ettim, sana bile katlandım ben.   Bu yapıdaki insan Türkiye'yi kucaklayamaz, Türkiye'yi barıştıramaz. 

Erdoğan'dan farkım şu o beyaz Türk ben bu ülkenin zencisiyim. O saraylı ben milletin evladıyım. O kilosu 4 bin 500 lira olan beyaz çay içiyor, ben sizin gibi siyah çay içiyorum.

Samsun'da gençlerin verdiği bisiklete bindim. Gençleri kırmadım. Zeybek oynadım. Fotoğraflarımı camiye montajlamışlar.  Montaj düblaj işlerini FETÖ yapıyordu. Meğer bunlar onlardan öğrenmiş. 

Zeytin yağını unutamayız. İtalya dökme olarak alıyor, gidip şişeliyor 1 liraya aldığı ürünü 20 liraya geri satıyor.

Milletvekili sayısını düşüreceğim. 600 milletvekili sayısı çok fazla. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler