Skandal... Şehidin mezarı açılacak

Terör örgütü PKK'nin sözcüsü Murat Karayılan, cenazesi elimizde dediği, baba Ercan Artuğ'un yalanladığı şehit asker Tolga Artuğ'un mezarı açılacak.

Yayınlanma: 29.09.2015 - 18:26
Abone Ol google-news

Karayılan, Dağlıca’da şehit olan Manisalı Uzman Çavuş Tolga Artuğ’un cenazesinin ellerinde olduğunu öne sürmüştü. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, partisinin aday tanıtım toplantısında Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’ndan üç yetkilinin Manisa'ya gönderildiğini söyledi.

Özdağ, “Terör örgütünün başı Karayılan açıklama yapmış. Şehidimiz Tolga Artuğ’un cenazesi ellerindeymiş. Manisalılar size soruyorum. Allah aşkına, evladınız asker olsa ve haber alamasanız sokağa çıkıp hesap sormaz mısınız? Türkiye Cumhuriyeti yalan söylemez. Türkiye Cumhuriyeti’nin adamları ahmak mı? PKK’lı akıllı da Türkiye aptal mı? Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı ile görüştüm. 3 kişi buraya geliyor.” dedi.

MEZARI AÇILACAK

Tolga Artuğ’un cenazesinin aileye gösterileceğini belirten Selçuk Özdağ, "Aileye cenaze gösterilecek. Eğer tatmin olmazlarsa DNA testi yapılacak. Siz Karayılan’a değil Genelkurmay Başkanı’na, Milli Savunma Bakanı’na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a inanın” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler