Sonun başlangıcı

Tim LaHaye’le Jerry B. Jenkins’in çok satışlı kitabından uyarlanan kıyamet öncesi gerilim filmi, inanç, gerçek, fırsatçılık, tinsellik, masumiyet temalarını sürükleyici bir anlatımla irdeliyor.

Yayınlanma: 26.06.2015 - 11:39
Abone Ol google-news

Üniversite öğrencisi Chloe Steele, pilot babası Rayford Steele’e doğum günü sürprizi yapmak için Arkansas’tan California’ya gelir. Annesi İrene kızına babasının uçuşu olduğu için hava limanına gittiğini söyler. Babasını görmek için hava alanına gelen Chloe, babasını bir hostesle samimi bir şekilde görünce annesiyle babasının evliliğinin iyi gitmediğini anlar. Alanda ‘Acts of God’ adlı kitabın yazarı araştırmacı gazeteci Cameron Williams’la tanışan Chloe onunla inancı, kıyametin belirtilerini tartışır.

Los Angeles–Londra uçuşu sırasında uçakta aniden bazı insanlar ve çocuklar ortadan kaybolurlar. Geride salt giysileri ve özel eşyaları kalır. Kaptan pilot Ray bu inanılmaz olaydan sonra California’ya dönme kararı alır.

Tüm dünyada aynı olay yaşanmıştır. Bu gizemli olay yeni bir dünyanın başlangıcı mıdır yoksa sonu mudur?

Left Behind (Geride Kalanlar) Yön: Vic Armstrong Oyn: Nicolas Cage, Chad Michael Murray, Cassi Thomson, Nicky Whelan, Jordin Sparks, Lea Thompson / 2014, 106 dakika, As Sanat.

Format: Dvd, BasOynat.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler