Sosyal medya Ali Koç'un 'kapitalizm' çıkışını konuşuyor

B20 İstihdam Görev Gücü Koordinatör Başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç'un 'kapitalizm' açıklaması, sosyal medyanın bir numaralı gündem maddesi haline geldi.

Yayınlanma: 15.11.2015 - 12:14
Abone Ol google-news

G20 zirvesi öncesinde dün Antalya’da iş dünyasının zirvesi B20 ve çalışma hayatına yönelik L20'de konuşan, B20 İstihdam Görev Gücü Koordinatör Başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, "Eşitsizliğin ortadan kalkması için kapitalizmin ortadan kalkması gerekir. Ben en azından eşitsizliğin minimum seviyeye indirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gerçek sorun kapitalizmdir" demişti.

Koç'un bu sözleri sosyal medyanın bir numaralı gündem maddesi haline geldi. Koç'un sözlerini samimi bulan kullanıcılar da oldu, samimi olmadığını söyleyenler de... İşte sosyal medyaya yansıyan Ali Koç tepkileri...



Sosyal medyadaki Ali Koç tepkilerinden bazıları şöyle:

@thecatay: Ali Koç bile "sorun kapitalizmde, yıkılmalı" demiş. Yarın şimdi 20’lik bebeler çıkar burda yine sağlık bedava olamaz falan derler

@aweinspring_: Ali koç'un açıklamaları > rte obama görüşmesi.

@geronimoapo: Ali koç kapitalizme çaktı. Dünyanın en acayip pazar sabahı. Galiba sosyalizm geliyo gençler. Hadi bakalım...

@muhalif_c: Ali Koç bu söylediklerini uzun süredir söylüyor Ali Koç, Koç ailesine mensup diye önyargılı bakıyorsunuz.

@terapi_defteri: Ali Koç. O konumdaki bir insanın esas sorun kapitalizmdir demesi cesaret işidir."Şirketlerini dağıtsın" gibi öfke tepkilerini hak etmiyor.

@hvmoltke: "Ali Koç kapitalizme savaş açtı" manşeti atmışlar. Hayır Ali Koç gerçeği söylemiş. Bu durum sürdürülemez.

@Welatpiraz: Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç,‘Eşitsizliği gidermek için kapitalizmin ortadan kalkması gerek’ demiş. Anti kapitalist patron.)))

@lumpence: B20'deki toplantıda halktan biri kalkıp "PROBLEM KAPİTALİZM" dese yaka paça gözaltına alınır. Ali Koç dedi gündem oldu. Al sana kapitalizm.

@odulgokce: rte, "biraz az kazanın". ali koç, "esas sorun kapitalizm". G20'ye özel hareketler. eve misafir gelince 'bi anda iyi olursun' ya, onun gibi.

@hgirgin: Çok doğru ama bunları kim ve nasıl yapacak? O rant(lar)dan nasıl vazgeçilecek? Ali Koç'a tebrikler bu arada

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler