Sponsorlar yarışıyor

Yıldız futbolcuları kadrosuna katan F.Bahçe’ye teklif yağıyor

Yayınlanma: 11.07.2015 - 06:21
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin kadrosuna kattığı yıldızlardan sonra çok sayıda firma reklam vermek için sıraya girdiler. Sarı-Lacivertli kulüp, Aziz Yıldırım başkanlığında transfer dönemlerinde zaman zaman öne çıkmıştı. Bu kez deyim yerindeyse rakiplerine ‘uzak ara’ yaptı. Ne kadar ünlü yıldız varsa kadrosuna kattı. Hedef tabii ki büyük transferlerle büyük işler yapmak. Maddi yönden getirilerde büyük olmak zorunda. Firmalar birbirleriyle yarış ediyor. Geçen yıl formasının sadece arkasına reklam alan futbol takımı şort bölgesi için İntegral Forex’le anlaştı.

Göğüs reklamı için de birçok yerli firmanın yanı sına Hyundai teklif verdi. Kulüp gögüs reklamından 10-15 milyon dolar arasında gelir elde etmeyi hedefliyor. Tüm sponsorluklardan beklenen gelir ise 25-30 milyon dolar civarında. Bildiğiniz gibi geride bıraktığımız sezon forma ve şortuna reklam almayan F.Bahçe, sadece formanın sırt bölgesi için Ülker’le anlaşma imzalamıştı. Ülker’le olan anlaşma bu yılda devam ediyor.

Topal’a engel

F.Bahçe’yle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Mehmet Topal’ı Napoli, Valencia ve İngiltere’nin önde gelen bir kulübünün istediği iddia edildi. Edinilen bilgiye göre Topal için bir Londra ekibi 7 milyon Avro bonservis bedelini gözden çıkardı.

Gelen teklifler menajerler tarafından kulübe de iletildi. Ancak Başkan Aziz Yıldırım’ın görüşmeyi dahi kabul etmediği öne sürüldü. Mehmet Topal’ın G.Saray’dan ayrıldıktan sonra İspanya Ligi’nde forma giydiği Valencia eski futbolcusunu yeniden istiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon