Q7’ye ezeli rakip çengeli

Sporting Lizbon peşinde

Yayınlanma: 14.08.2018 - 07:45
Abone Ol google-news

Son Akhisar maçında yedek kulübesinde yer alan ve teknik direktör Şenol Güneş'in kendisini oyuna sokmaması üzerine tepki gösteren Ricardo Quaresma ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı...

Çin ve Suudi Arabistan'dan teklifler alan ancak gitmeyen Ricardo Quaresma ile bu kez efsane olduğu kulüp ilgileniyor.

Geçen sezonu Porto ve Benfica'nın ardından üçüncü sırada tamamlayan Sporting Lizbon, yeni sezonda taraftarını harekete geçirmek için düğmeye bastı. Portekiz ekibinde Eylül ayında yapılacak yönetim seçimi öncesi Quaresma'nın seçim kozu olarak gündeme geldiği belirtiliyor.

Geçen sezon çalkantılı bir dönem geçiren ve taraftarıyla arası bozuk olan Portekiz spor kamuoyu, kulübün eski parlak günlerine döneceğine inanıyor.

Portekiz'de 1 Eylül'de bitecek transfer dönemi öncesi Quaresma için menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a öneriler yapıldığı biliniyor. Sporting bu konuda 4 milyon Avroyu gözden çıkarmış durumda. Beşiktaş ise daha önce Çin ve Suudi Arabistan'dan gelen 10 milyon avroya yakın teklifler nedeniyle çekimser yaklaşıyor. Ancak Lens'in gösterdiği performans ve ilk 11'de tercih edilmesi, Quaresma'nın satışını da kolaylaştırıyor. Bu nedenle yönetimin satışa daha okay vermediği biliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler