‘Mesut tiyatrosu’

Hoenes TV’de sert açıklamalar yaptı

Yayınlanma: 21.08.2018 - 08:32
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraftan ötürü Almanların hedef tahtasına oturttuğu Mesut Özil, milli takım kariyerini sonlandırdığını duyurmuştu.

 Maruz kaldığı ırkçı saldırıları Twitter hesabından kamuoyuyla paylaşan ve Alman medyası ve futbol federasyonunu sert bir şekilde eleştiren Mesut Özil'le ilgili bugün flaş bir açıklama daha geldi.

Daha önce vergi kaçakçılığından suçlu bulunarak 3,5 yıl hapse mahkum edilen Bayern Münih'in başkanı Uli Hoeness Mesut'un kararının hemen ardından nefret kusmuştu.

Yıldız isim için "Kabusun bittiğine sevindim. Yıllardır b.. gibi oynuyordu. Bu b.. gibi performansı saklamak için de 2014 Dünya Kupası'ndaki başarısının arkasına sığınıyordu." diyen Hoeness'in bu sözleri büyük tepki çekmişti.

Bayern'in başkanı bu ifadelerinin ardından Almanya'da katıldığı bir televizyon programında yine skandal ifadelere imza attı.

Mesut, iyi pazarlanan bir ürün. Medya onu olduğundan daha güçlüymüş gibi gösteriyor.

Bu konuda Joachim Löw'ü suçlayacağım tek bir şey var. Eğer Londra'ya daha çok gidip Mesut'u izleseydi zaten onu teknik nedenlerden ötürü kadroya almazdı."

Mesut oynadığı kötü futbol nedeniyle kadroya alınmamış olsaydı zaten bütün bu tiyatroyu izlememiş olurduk."

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler