Bir VAR bir YOK isyanı

Beşiktaşlılar kızgın

Yayınlanma: 27.08.2018 - 07:33
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'u ağırlarken konuk ekibin 2 golünde ofsayt tartışmaları yaşandı. İlkinde  destek alan Özkahya diğer pozisyonda VAR’dan uzak durdu. Beşiktaş camiaı çifte standart suçlamasında bulundu.

Vodafone Park'ta oynanan maçın 20. dakikasında Hakan Özmert'in ara pası Adriano'nun kafasından sekerek Antalyasporlu Souleymane Doukara ile buluştu. Ceza sahasında kaleci Utku Yuvakuran ile karşı karşıya gelen Doukara topu filelere gönderdi. Gol sonrası Beşiktaşlı futbolcular itirazda bulundu. Ofsayt tartışmaları olan pozisyonda Halis Özkahya VAR'a başvurdu ve sonrasında orta noktayı gösterdi. Beşiktaş’ın yediği 3.golde ofsayt iddiası üzerine VAR’ı kullanmayan Özkalfa, ihtarlarda da video hakeme başvurmadı.

 

Güntekin Onay'dan açıklama

 

Öte yandan pozisyonla ilgili yorumda bulunan Güntekin Onay, "Tarık Ongun'a seminerde özellikle sordum, top ofsayttaki oyuncuya atılıyor olsa da savunmacı bilerek ve isteyerek topa müdahale edip yine ofsayttaki oyuncuya atıyorsa devam kararı verilir dedi." ifadesini kullandı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler