Güneş’ten yorum: Bursalılar beni sever ama

Maç sonu

Yayınlanma: 03.09.2018 - 00:29
Abone Ol google-news

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2 puan kaybettiklerini söylerken, kendisine atılan yabancı maddeyle ilgili sorulan soruya, "Bursalılar genelde beni sever ama sevmeyen birisi attı her halde" cevabını verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçı sonrası şunları söyledi: "Seyircinin güzel bir ambiyansı vardı. Zemin kötüydü. Oyunun genelinde istediğimiz gibi oynayamadık. 2. yarıda, ilk yarıdan daha iyiydik ama her oyuncumuz kendi oyununun altındaydı. Top kontrolü bizdeyken yediğimiz gol şok etkisi yarattı. 2 puan kaybettik. Üzgünüz.

Çok yavaş bir oyun ortaya koyduk. Pozisyonlar verdik. İkinci yarı daha iyi başladık. Golü de bulduk. Yine hiç beklenmedik bir şekilde golü yedik. 2 puan kaybettik diyebiliriz

Oğuzhan da topları alıp hücuma iletince etkili olmaya çalıştık. Beklemediğimiz bir anda Quresma yerdeyken ve bazı oyuncular ona odaklanmışken üç tane oyuncunun arasından yediğimiz kötü. Rakibi etkili atağı ve pozisyon yokken yenen gol şok etkisi yaptı" dedi.

Kendisine atılan yabancı maddenin sorulması üzerine Güneşi şu cevabı verdi: "Genelde Bursalılar beni sever ama sevmeyen birisi attı her halde.”

“Arkadaşlar biz Perşembe - Pazar oynuyoruz. Bunlarla ilgili bir şey demiyorum... Maç programıyla ilgili ağzımızı açmıyoruz. Bu düzen gidiyor, gitsin diye."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler