Çamları Devirdiniz, Çınarlara Dokunmayın

Çamları Devirdiniz, Çınarlara Dokunmayın

Yayınlanma: 19.08.2014 - 11:41
Abone Ol google-news

Divan kurulumuzun son toplantısında alınan ihraç kararlarını öğrenince canım sıkıldı. İhraç edilen isimler bu kulübün babaları, çınarları, büyükleri, akil adamları (bildiğiniz akillerden değil), aynı çatı altında bulunmaktan onur duyduğum isimler. 283 divan kurulu üyesi üç kezden fazla toplantıya gelmediği için divan üyeliğinden ihraç edilmiş. Arkası da gelecekmiş… Gerekçe bu ve bu gerekçenin dayanağı ise tüzük. Bu ülkede anayasa dinlenmiyor, yasalar ayaklar altına alınıp insanlar yıllarca hapislerde süründürülüyor. Siz de tüzüğü dinlemeyiverin, ne olur ki!..

Divan üyeliğinden atılanlara bakın.

Rahmi Koç... Bırakın ülkemize yaptıklarını, Beşiktaş’ımıza yaptıklarını alt alta sıralasak sayfalar almaz. Nevzat Demir... Cebinden milyonlar harcayarak yaptırdığı ve kulübümüze hediye ettiği kamp ve çalışma tesislerine şimdilerde paha biçilemiyor ve sen bu adamı üst üste bilmem kaç kere toplantıya gelmedi diye divan üyeliğinden atıyorsun. Sevelim sevmeyelim, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in, Beşiktaş divan toplantısına katılması hangi etik değerle ölçülür? Babası Erdoğan Demirören’in kulübe milyonlarca hibesini nasıl göz ardı edelim. Bu kulübe divan başkanlığı yapmış Prof. Dr. Turgay Atasü’yü divan üyeliğinden atmanın, bırakın tüzüğü bir yana, mantığını nasıl açıklayabilirsiniz. Düşünüyorum da Onursal Başkanımız bir gün geç aramızdan ayrılsa onu da mı ihraç edecektiniz acaba.

Hepsini bir yana bıraksak da sevgili Başkan:

Beş yıldır yürürlükte olan bu sakat tüzüğü 5 yıl sonra devreye sokmanın da anlaşılır bir yanı olmadığını düşünüyorum. Durup dururken sizi beş yıl sonra harekete geçiren ve bu tuzağa düşüren etkeni gerçekten merak ediyorum. Çünkü bu davranış sessiz sedasız halledilecekken işi bu dereceye sokmaya çalışmak, sizi tuzağa düşürmek için hazırlanan bir senaryo olsa gerek. Şimdi Amerikalı bilim adamları, ülkemize gelmiş, son zamanlarda, özellikle İstanbul ve çevresindeki hortum olayını incelemişler ve kararlarını vermişler. Topluca imha edilen çam ağaçları nedeniyle hortum oluşuyormuş. Allah’tan bu hortumlar bir zarar vermedi İstanbul’a. Dilerim ki, Beşiktaş’ımızın, ortadan kaldırılmaya çalışılan ‘çınarlarından’ sonra oluşacak hortumdan da kimse zarar görmez. Çamları devirdiniz, bari ‘çınarlara’ dokunmayın.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler