Bir daha asla!

Terim’den uyarı üstüne uyarı

Yayınlanma: 26.09.2018 - 08:45
Abone Ol google-news

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, deplasmanda alınan Akhisarspor mağlubiyeti sonrası dünkü antrenmanda futbolcularını uyardı.

“Bir daha tekrarlanmasın” diyen Terim, sorumsuzluğa dikkat çekti.

Terim, Akhisar’da soyunma odasını "Bu mu Galatasaray.. Siz böyle futbolcular mısınız! Lig umrunuzda değil mi! İşini ciddiye almayan herkes teker teker gönderilir!" sözleriyle inletmişti.  

 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Şampiyonlar Ligi'ndeki hafta içinde 3-0'lık Lokomotiv Moskova galibiyetinin ardından ligde Akhisar'a 3-0 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim küplere bindi. Tecrübeli çalıştırıcı, karşılaşmanın ardından soyunma odasında bütün takıma esti gürledi. Futbolcuların ağzını bıçak açmazken, ortalık bir anda buz kesti. Terim, "Bu mu Galatasaray! Siz böyle futbolcular mısınız! Lig umrunuzda değil mi! İşini ciddiye almayan herkes teker teker gönderilir." diyerek sözlerine başladı. 

 

Terim, "Üstünüzdeki formanın hakkını vereceksiniz. Benim profesyonel olmayanlarla işim olmaz. Böyle devam ederseniz kim olursa olsun ocakta veya haziranda bu takımdan gönderilir. Ligde şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitme hakkını kazandınız. Hiçbir rakibi küçük görme lüksünüz yok. Adamlar (Akhisar) perşembe Avrupa maçı oynadı. Daha fazla dinlendiniz. İsim olarak bakıldığında daha kalitelisiniz. Ama koşmazsanız, kalite filan kalmaz." dedi. Bu sözler üzerine Galatasaraylı futbolcular sus pus oldu. Ortam gerildi. Bazı isimlerin son derece tedirgin olduğu öğrenildi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler