Konya'da Beşiktaşlı futbolculara saldırı

Beşiktaş U21 takımı ile Konyaspor U21 takımı arasında oynanan lig maçının ardından olaylar çıktı! Beşiktaş teknik direktörü Yasin Sülün ve futbolcular darp edildi.

Yayınlanma: 07.10.2018 - 16:58
Abone Ol google-news

<video:1105020>

Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan U21 maçının ardından olaylar çıktı.

Konyaspor, Beşiktaş karşısında sahadan 3-2 galip ayrıldı. Ancak maç sonrasında Beşiktaşlı futbolcular darp edildi. Olaya Konyasporlu bir yöneticinin de karıştığı ve futbolculara yumruk attığı iddia edildi.

Beşiktaş U21 oyuncusu Marlon Bülent Üçüncü: "Konyaspor taraftarları, takım arkadaşlarıma küfür ettiler ve saldırıya uğradık. Rakip takımın hocası, arkadaşıma yumruk attı. 6 oyuncu, takım arkadaşıma kramponlarıyla saldırdı. Bir arkadaşımız kanlar içinde" ifadelerini kullandı.

Konyaspor cephesi, olayları Beşiktaş U21 takımının hocası Yasin Sülün'ün provoke ettiğini, olayların gelişiminin görünenden farklı olduğunu ifade etti. Konyaspor Altyapı Koordinatörü Taner Ay, "Olaylar Beşiktaş antrenörü Yasin Sülün yüzünden başladı. Maç boyunca herkesle tartışmaya girdi. Yedek kulübesinden atıldı. Maçın sonu oyuncularımız orta sahada sevinç yaşarken, Beşiktaşlı oyuncuların saldırısına uğradık" şeklinde konuştu.

Beşiktaş kulübünün konu hakkında açıklama yapması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler