Galatasaray'ın kabus gecesi... Üç kötü haber art arda

Kendi evinde Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray maçın ilk 45 dakikasında üç as oyuncusu Serdar Aziz, Feghouli ve Fernando'nun sakatlanmasıyla şok yaşadı. Üç oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde Schalke maçına yetişmesi zor gözüküyor.

Yayınlanma: 20.10.2018 - 11:11
Abone Ol google-news

Bursaspor ile yapılan mücadelenin henüz ilk yarısında üç oyuncusunu sakatlığa kurban veren Galatasaray'a kötü haber geldi. Türk telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın 20. dakikasında savunmada görev yapan Serdar Aziz sakatlığı nedeniyle oyuna daha fazla devam edemedi. 20. dakikada Serdar Aziz yerine Maicon oyuna dahil oldu.

Sarı-kırmızılı takımda 21. dakikada Sofiane Feghouli de sakatlığı nedeniyle kenara geldi. Bu dakikada Galatasaray'da Feghouli yerine Eren Derdiyok oyuna dahil oldu.

İlk yarının son dakikalarında oyuna devam edemeyen Fernando ise yerini Selçuk İnan'a bıraktı.
Galatasaray, hafta arasında Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile karşı karşıya gelecek. Üç oyuncunun kesin durumu bugün resmi olarak gün içinde açıklanacak.

Ancak ilk alınan bilgilere göre Feghouli ve Fernando'nun durumlarının Serdar Aziz'e göre daha ağır olduğu ve iki futbolcunun birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler