Tek eksiğimiz skor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu Anderlecht maçı öncesi konuştu.

Yayınlanma: 24.10.2018 - 20:23
Abone Ol google-news

Fenerbahçe teknik direktörü Philip Cocu, Anderlecht maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İşte o sözler:

Yarın önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. İlk maçı kaybetmiş, ikinci maçımızı kazanmıştık. Turu geçmek için mücadele ediyoruz. Kaliteli bir ekiple karşılaşacağız. Onların maçlarını izledim ve daha iyi olduklarını biliyorum.

Yarınki maç için planımız hazır. Son birkaç maçta organizasyon ve taktik disiplin açısından daha iyi noktaya geldik ve kalemizde gol görmedik. Sezon başında bu konuda problemlerimiz vardı. Bana göre çözmemiz gereken nokta rakip kale önünde ofansif olarak etkili olmak. Ayew bizimle beraber geldi. Sakatlığı çok büyük değildi. Antrenmanda durumuna baktıktan sonra karar vereceğiz.

Hep birlikte çalışıyoruz ve daha iyi olmaya gayret gösteriyoruz. Maçları kazanalım ya da kaybedelim bu değişmiyor. Şu anda üzerimizde baskı olan bir duruma geldik. Bazı oyuncular baskı büyüdükçe büyürler, bazı oyuncular baskıyı sevmezler. Biz bireyselliğe odaklanarak değil, takım halinde kollektif olarak düşünmeliyiz. Forvetler 1-2 gol attıktan sonra üzerilerindeki baskılar artar. Frey ve Soldado için de bu geçerli. Gol atma kalitelerini antrenmanlarda da görüyoruz. Onlar golle yaşar ve golden beslenirler. Umarım bu özellikleri Anderlecht karşısında da gösterebilirler.

Bizim için tek önemli şey iyi skorlar alabilmek. Buna ihtiyacımız var. Avrupa’da da turu geçmek istiyoruz. Pazar günkü maçı düşünürseniz, bu maçta alacağınız kötü sonuç o maçı da etkileyebilir. Biz sadece bu maçı düşüneceğiz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler