Burak fena patladı

İsyan etti

Yayınlanma: 28.10.2018 - 09:10
Abone Ol google-news

 Trabzonsporlu Burak Yılmaz sert konuştu.

Burak Yılmaz, maçta Salih Dursun ile girdiği mücadelenin ardından yerde kaldığı pozisyonun penaltı olduğunu savunarak, şunları kaydetti: "Herkes penaltı olduğunu biliyor. Niye penaltıyı vermiyor? VAR'a bile bakmıyorlar. Böyle bir pozisyonda bakmayacaksın da hangi pozisyonda VAR'a bakacaksın? Böyle bir şey olur mu? Bir kişi çıkıp bunu konuşsun. Bugün bizim 2 puanımız gitti. Kim verecek bu 2 puanı bize. Ancak çıkıp televizyonda konuşsunlar. Yok Abdülkadir'e bunu yapıyormuşum... Hangi biriyle uğraşacağız? Yerel medyamızla mı, hakemle mi, VAR'la mı, taraftarla mı uğraşacağız? Nasıl olacak bu? Hani bütün olacaktık, bir aile olacaktık. Her gün yerel medyada beni yazıyorlar. Densizin biri çıkıp televizyonda, 'Abdülkadir'e böyle yapmışım' diye konuşuyor. Yerel gazetede ona inanıp her gün beni yazıyor. Ben Abdülkadir'e canım gibi bakıyorum. Ayıp."

 

"Benim ne hainliğim olmuş?"

Tecrübeli futbolcu, Antalyasporlu taraftarların kendisine gösterdiği tepkiyle ilgili olarak, "(Hain Burak) diye bağırıyorlar. Benim ne hainliğim olmuş? Ben Adanalıyım ama burada doğmuşum ve büyümüşüm. Buranın altyapısından yetişmişim, alt ligde tarihinin en büyük parasını kazandırmışım. Hatta Çin'e gidip oradan da para kazandırmışım. Ben ne yapayım? Maçı mı bırakayım, oynamayayım mı? Hain görmek istiyorlarsa Trabzon'a kadar gitmelerine gerek yok. Kafalarını kaldırsınlar yeter." ifadelerini kullandı.

 

Performansıyla ilgili eleştiri ve yorumlara açık olduğunu aktaran Burak Yılmaz, "Bıktım. Oyunumla ilgili yazılan ve konuşulanların başımın üstünde yeri var. Fakat diğer konuların hiçbiri umrumda değil. Ben çıkarım, önce takımım sonra kendim için her şeyi yaparım. Bunun dışında 2-3 adamın konuştuğu şey umrumda değil. Ben Trabzonsporlulara sesleniyorum. Yerel medyadan 2-3 adamın konuşmasından etkilenip, bana cephe almasınlar. Bunlar bize yakışmıyor. Bugün 2 puanımız gitti. Bir olup buna karşı duralım." şeklinde görüş belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler