Roberto Carlos: Galatasaray'ı şaşırtacağız

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, cumartesi akşamı karşılaşacakları Galatasaray maçına değinirken, "İki büyük takımın karşılaşması olacak. İstanbul'a Galatasaray'ı şaşırtmaya gideceğiz" dedi.

Yayınlanma: 20.11.2013 - 14:46
Abone Ol google-news

Kırmızı beyazlı takım, deplasmanda oynayacağı Galatasaray karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı tek idman ile sürdürdü. Sivasspor Teknik Dirketörü Roberto Carlos yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon çalışması ile başladı, çift kale maçla sona erdi. Antremana milli takımlarının kadrosunda yer alan Aydın Karabulut, Cihan Özkara ve Rafik Djebbour katılmadı.

Carlos, antrenman sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, her maçta olduğu gibi Galatasaray karşısında da oyun karakterlerini sahaya en iyi şekilde yansıtacaklarını vurgularken şurnları söyledi: "Galatasaray evinde oynadığı için favori gibi gözüküyor. Bizde orada iyi bir karşılaşma oynamak için sahaya çıkacağız. Şu anda bizi ilgilendiren şey Galatasaray'ın durumundan çok kendi durumumuz. Takımımızın nasıl çalıştığı ve nasıl mücadele ettiğidir. Bizim her takıma karşı çok iyi bir mücadele edecek gücümüz var. Bu karşılaşmada da iyi bir mücadele örneği sergileyeceğiz. İyi çalıştığınız zaman iyi sonuçlar geliyor. Takım olarak yapmamız gereken çok şeyler var. Zamanla her şey daha çok güzel olacak."

 

Diş taramasından geçirildiler

Antrenman öncesi Sivas Ağız Diş Sağlığı Merkezi, futbolcuları ve Roberto Carlos'u diş taramasından geçirdi. Yerli futbolcuların bir çoğunun dişinde problem çıkarken yabancı futbolcularda sorun çıkmaması dikkat çekti. Roberto Carlos'ta ise yoğun diş taşına rastlandı. Carlos'un önümüzdeki günlerde diş merkezine giderek tedavi olacağı bildirildi.

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler