Galatasaray’ın derbi planı!

Galatasaray derbi planı uzaktan atılacak şutlara bağlı.

Yayınlanma: 02.12.2018 - 10:00
Abone Ol google-news

Galatasaray’da zaferin şifresi belli oldu: Duran toplar ve şutlar...

Beşiktaş’ın detaylı analizini yapan sarı-kırmızılı teknik kadronun, derbinin stratejisini belirlerken rakibin durumunu ve kendi zaaflarını dikkate aldı. Galatasaray Tenik Direktörü Fatih Terim’in planı şöyle:

 Beşiktaş’ın yan top zaafiyeti kullanılacak. Özellikle siyah-beyazlıların kornerlerde sıkıntı yaşaması nedeniyle bu değerlendirilmeye çalışılacak. Fatih Terim, kornerlerde Maicon, Ozan ve Fernando’dan Eren’e destek vermesini istedi.

Beşiktaş kalecisi Karius’un güven vermemesi önemli bir koz olarak görülüyor. Feghouli, Selçuk, Fernando ve hatta Nagatomo gibi isimlerden uzak mesafeli şutlar istendi.

 Beşiktaş savunmasının arasına ve arkasına atılan toplarda sorun yaşaması nedeniyle Onyekuru, Feghouli ve Mariano’dan bu koşuları denemeleri söylendi.

 Beşiktaş’ın en etkili yanının kanatlar olması bazı önlemleri de beraberinde getirecek. Buna göre Quaresma ve Lens için Linnes ve Nagatomo’dan dikkatli olmaları istendi.

 Maicon’un ağır kalması nedeniyle savunma arkasına atılacak toplardan korkan sarı-kırmızılı teknik heyet, beklerin mutlaka kademeye girmelerini söylendi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler