Fenerbahçe’nin B planı Almanya’dan

Ersun Yanal ismi kabul görmezse Tayfun Korkut’a gidilecek. Tayfun Korkut Fenerbahçe için olumlu konuştu.

Yayınlanma: 07.12.2018 - 08:42
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de Koeman gidiyor, alternatif ise Ersun Yanal ve Tayfun Korkut.

 

Fenerbahçe yöneticileri her konuda anlaştıkları Ersun Yanal’a, “Tayfun Korkut’la da görüştükten sonra kararımızı size bildireceğiz” dedi. Yönetimin birinci tercihi olan Yanal beklemeye geçerken, son kararı başkan Ali Koç verecek.

Phillip Cocu sonrası ‘teknik sorumlu’ görevine getirilen Erwin Koeman’ın beklenen performansı gösterememesi üzerine yeniden teknik direktör arayışına giren Fenerbahçe’de Ersun Yanal ve Tayfun Korkut isimleri ön plana çıktı. Sarı lacivertli yöneticiler, A Planı olarak düşünülen Yanal ile önceki gün bir görüşme yapıp, resmi tekliflerini sundu.

Yaklaşık bir saat süren görüşmede karşılıklı tüm şartlarını konuşan Fenerbahçe yöneticileri ve Ersun Yanal, 1.5 yıllık sözleşme üzerinden prensipte anlaşma sağladı. Sarı lacivertliler hemen her konuda söz kestikleri Yanal’a, son sözü söyleyecek ismin başkan Ali Koç olduğunu ve ayrıca gündemlerinde Tayfun Korkut’un da olduğunu açıkça ifade etti.

Son olarak Bundesliga takımlarından Stuttgart’ta teknik direktörlük yapan Korkut ile de görüşüldükten sonra kesin karara varılacağı bilgisi Yanal’a aktarıldı. Bu gelişme sonrasında gözler Tayfun Korkut ile yapılacak toplantıya çevrildi. 1-2 gün içerisinde gerçekleşmesi beklenen bu zirvenin ardından sarı lacivertli yöneticiler her iki teknik adamla yaptıkları görüşmelerin içeriğini başkan Ali Koç’a bildirecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler