Hayali milli takımdı

Fenerbahçe ile anlaşması an meselesi olan teknik direktör Ersun Yanal'ın asıl hedefinde milli takım vardı.

Yayınlanma: 12.12.2018 - 04:00
Abone Ol google-news

Kayserispor, Kasımpaşa’yı İstanbul’da yenince Fenerbahçe 17. sıraya düştü. Bir basamak altı en dip anlamına geliyor. Şimdi çare Ersun Yanal (!). Başkan Ali Koç, taraftar istedi diye mecburiyetten takımı Yanal’a teslim edecek. Ersun Yanal, 2013-2014 sezonunda Sarı-Lacivertlileri şampiyon yapmıştı. Teknik adamın asıl hedefinde milli takım vardı, milli takımın başına geçmeyi çok istiyordu, fakat bu gerçekleşmedi. Şimdi Yanal yeniden Fenerbahçe’ye dönme hazırlığında. Ersun Yanal, bu mesleğe Sarayspor’da başlamış sonra sırasıyla Denizlispor, Y.Salihli, Ankaragücü, G.Birliği, Manisaspor, Trabzonspor, Eskişehir’de görev almıştı. 

Comolli kalıyor

Ersun Yanal’ın gelmesi halinde Sportif Direktör Comolli her zamanki görevine devam edecek. İşleyiş Ali Koç-Comolli-Ersun Yanal sıralamasıyla olacak. Yanal, isteklerini Comolli’ye iletecek o da çözmeye çalışacak. Fransız futbol adamı sıkıştığı anlarda başkan Koç’a danışacak. Sarı-Lacivertli yönetim, Bodrum’da katıldığı panelde, “Söz konusu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır. Ama herkesin bir takvimi var, önümüzdeki günler ne getirir göreceğiz” diyerek F.Bahçe ile masaya oturduğunu doğrulayan Yanal’ı uyardı ve şu aşamada konuşmamasını istedi. Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Phillip Cocu ile sözleşme fesih görüşmelerini sonlandırdıktan sonra Ersun Yanal’ı resmi olarak duyuracak.

Volkan Ballı dönüyor

Sarı-Lacivertlilerin, daha önce idari menajer olarak görev yapan Volkan Ballı ile yeniden anlaştığı yönünde iddialar var. 2003-2010 arasında takımın başında bulunan Ballı’nın dönüşünün ardından, mevcut idari menajer Onur Başar ile yolların ayrılacağı konuşuluyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler