Alex'e sürpriz talip

Brezilya'nın köklü kulübü Palmeiras, Coritiba'da forma giyen Fenerbahçe'nin efsane kaptanını transfer etmek için harekete geçti.

Yayınlanma: 21.11.2013 - 09:38
Abone Ol google-news

Bir önceki yıl tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayıp ikinci lige düşen Palmerias, bu sezon bitime haftalar kala yeniden Serie A'da mücadele etmeyi garantiledi.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, Şaşalı günlerindeki başarıları tekrarlamak amacıyla şimdiden kolları sıvayan Palmeiras, Coritiba forması altında sergilediği performansla adından söz ettiren Alex de Souza 'yı transfer etmek için girişimlere başladı. Kulüp Başkanı Paulo Nobre'nin bu transferle bizzat ilgilendiği belirtilirken, Coritiba'nın şu anki durumunun da transfer ihtimalini güçlendirdiği belirtildi.

36 yaşındaki oyuncunun, bir sezon daha futbol oynamayı düşündüğü ancak Coritiba'nın küme düşmesi durumunda ikinci ligde forma giymeyi istemeyeceğini düşünen Palmeiraslı yöneticilerin, planlarını bu doğrultuda yaptıkları ifade edildi.

1997-2002 yılları arasında Palmeiras'ta top koşturan yıldız futbolcu, 10 numaralı formayı giydiği ekipte Libertadores kupasını kaldırarak, kulüp tarihine adını yazdırmıştı. (Skorer.com)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler