Rafael van der Vaart Türk kızıyla evleniyor

Rafael van der Vaart, arkadaşının eski karısı Sabia Engizek ile evleniyor.

Yayınlanma: 21.11.2013 - 14:45
Abone Ol google-news

Hamburg’da oynayan Rafael van der Vaart'tan hamile olan Sabia Bauleihrauz (kızlık soyadı Engizek), bir süre öncesine kadar Rafael van der Vaart'ın eşi Sylvie’nin en yakın arkadaşıydı.

BİRLİKTE POZ VERİYORLARDI

 Sylvie ile Rafael van der Vaart evliyken, Sabia da yine o zamanlar Hamburg’da oynayan Khalid Baulehirauz’la evliydi ve ondan iki çocuğu vardı. Sylvie ile Sabia, birlikte eşlerinin maçlarını seyreder, kadın dergilerine birlikte poz verirlerdi. Öyle ki Sabia, Rafael van der Vaart çiftinin evinden çıkmaz olmuştu. Sonunda, Sylvie kanser hastalığıyla mücadeleye başladı. Çocuk özlemiyle yanıp tutuşanRafael van der Vaart da bu kez Sabia’ya döndü. Ünlülerle birlikte olmadan önce Go-Go kızı olarak çalışan ve takımı coşturan Sabia, uzun yıllar önce Almanya’ya yerleşen bir Türk ailenin kızı olarak hızla yıldızını parlatmaya devam etti.

1.5 AY SONRA NİKAH VAR

 Sylvie ile Rafael van der Vaart’ın evliliği, Sabia’yla aşk ortaya çıkınca bitti. Şimdi iki çocuk annesi Türk kadın ile Van Der Vaart yeniden dünyaevine girme hazırlığı yapıyor. Düğün tarihi ise 2 Ocak 2014. Bir zamanlar, eşi van der Vaart ve Sabia ile fotoğraflar çektiren Sylvie ise, daha önceki aşk ilişkisine “Ben kanserle uğraşırken, onlar neler çeviriyormuş” diyerek hayli üzülmüştü ama yine de geçiştirmişti. Artık 7 yaşındaki oğluyla zamanını geçiren ünlü spikerin, evlilik haberine artık gülüp geçeceği konuşuluyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler