Ozan’a Alman basını bakın kaç puan verdi?

Bayern Münih deplasmanında Stuttgart forması ile sahaya çıkan Ozan vasattı.

Yayınlanma: 28.01.2019 - 07:38
Abone Ol google-news

Galatasaray'dan Stuttgart'a ara transferde gelen Ozan Kabak, ilk maçına dün Bayern deplasmanında çıktı. 

Savunmada Benjamin Pavard'ın sakatlığına, maç öncesi bir diğer stoper Timo Baumgartl'ın hastalanması eklenince Ozan kendisini ilk 11'de buldu. 

Stuttgart için zor bir karşılaşma olan ve 4-1 kaybettikleri Bayern Münih karşılaşması, Türk futbolcunun Bundesliga'daki ilk deneyimi oldu. Kentin yerel basınından Zeitungsverlag Waiblingen, Ozan Kabak'ın ilk maçındaki performansını 'Vasat' başlığıyla okuyucularına duyurdu. 

Her futbolcu için 1'den 6'ya kadar puanlamada bulunan ZVW, Ozan Kabak'a sağlam ve yetersiz arasında gösterdiği 3.5 notunu uygun gördü. Yapılan değerlendirmede "İlk maçında Robert Lewandowski ile başa çıkmak ve uzun mesafelerde yaptığı bu zorlayıcı görevin üstesinden gelmek zorundaydı. İkili mücadelede sert bir oyun tarzı var" ifadeleri kullanıldı.

Stuttgarter Zeitung, futbolcunun ilk maçındaki performansına 3 puan verdi. İlk forma giydiği karşılaşmanın dev bir ekip olan Bayern Münih karşısında olduğuna dikkat çekildi. Üçüncü goldeki korner atışında adamını kaçırdığı, ardından golün geldiğine dikkat çekildi:  "Bundesliga'ya hoşgeldin Ozan Kabak! 18 yaşındaki futbolcunun işi Robert Lewandowski ile başa çıkmaktı. Özellikle hava toplarında çoğu mücadeleyi kazandı. Ancak üçüncü golde Leon Goretzka'yı kaçırdı".


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler