Kayserispor Hikmet Karaman'la kaybetmiyor

Sarı-kırmızılı takımın ligde zor günler yaşadığı bir dönemde görevi devralan teknik direktör Hikmet Karaman, İstikbal Mobilya Kayserispor ile çıktığı 6 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlikle sahadan ayrıldı.

Yayınlanma: 04.02.2019 - 11:43
Kayserispor Hikmet Karaman'la kaybetmiyor
Abone Ol google-news

İstikbal Mobilya Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı 6 maçta 10 puan toplarken rakiplerine galibiyet sevinci yaşatmadı.

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasının ardından ligin 15. haftasında görevi devralan Hikmet Karaman, takımının başında çıktığı 6 maçta 2 galibiyet 4 beraberlik alarak yenilmezlik serisi yakaladı.

Karaman'dan önce 14 maçta 12 puan toplayan ve ligini dibine demir atan Kayserispor, deneyimli teknik adamla 6 maçta 10 puan toplayarak düşme potasının üzerine çıkmayı başardı.

Hikmet Karaman yönetimindeki ilk lig mücadelesinde deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0, ertesi hafta ise sahasında Akhisarsopr'u 1-0'la geçen Kayseri ekibi, daha sonra karşılaştığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor (1-1), Antalyaspor (0-0), Bursaspor (1-1) ve Evkur Yeni Malatyaspor (1-1) ile berabere kaldı.

Hikmet Karaman'la takım savunması güçlendi

Sarı-kırmızılı ekip, Hikmet Karaman'ın göreve gelmesiyle takım savunmasında ön plana çıktı.

Hikmet Karaman'dan önce oynadığı 14 maçta kalesinde 24 gol gören Kayserispor, tecrübeli hoca ile çıkılan 6 maçta 3 gol yedi.

Sezon başından bu yana hücumda gol yollarında sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılı ekipte bu problem ise devam ediyor.

Kayseri ekibi, bu sezon 20 maçta rakip fileleri 17 kez havalandırırken, maç başı 0,85 gol ortalamasında kaldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler