Bursaspor'da Batalla kadro dışı bırakıldı

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynadıkları karşılaşmada forma giymeyen Pablo Martin Batalla ile ilgili, "Bugün Pablo bize ihanet etmiştir, arkadaşlarını terk etmiştir. Teknik heyetin raporu doğrultusunda ve yönetim kurulu kararı ile Pablo Batalla kadro dışıdır" dedi.

Yayınlanma: 23.11.2013 - 21:53
Abone Ol google-news

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, 1-1 sonuçlanan maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı futbolcuları ve teknik heyeti, gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti. Galip gelebilecekleri karşılaşmadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldıklarını dile getiren Körüstan, şöyle konuştu: "Bugün Pablo bize ihanet etmiştir, arkadaşlarını terk etmiştir. Teknik heyetin raporu doğrultusunda ve yönetim kurulu kararı ile Pablo Batalla kadro dışıdır. Gerekli ceza uygulanacaktır. Pablo, 'Pazartesi gelip antrenmana çıkacağım ama Daum olduğu sürece oynamam' diye bir açıklama yapmıştır. Pablo için kapıları kapatmıyoruz. Pablo gelir, bizimle oturur, konuşur, teknik direktörden, arkadaşlarından, şehirden özür diler, yine bu takımın oyuncusudur. Pablo'yu seviyoruz çünkü. İçinde bulunduğu psikoloiik duruma bağlarız ve olay tatlıya bağlanır. Buradan kendisine sesleniyorum. Çünkü bizimle temasa geçmiyor. Her şey düzelebilir. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bursaspor gol attığında 'Pablo Batalla' diye bağıranlar ve Pablo'nun yanında olanlar, bence gerçek Bursasporlu değil."

Daha sonra bir gazeteci, Körüstan'a, "Pablo Martin Batalla'nın bugün İstanbul'da bazı takımlarla görüştüğü söylentileri var. Bununla ilgili bir duyumunuz oldu mu?" sorusunu yöneltti. Körüstan da böyle bir duyum aldıklarını anlatarak, "Bu tamamen menajerlerin bir oyunu. Bunu araştırıyoruz. Elimizde kesin bir şey olmadığı için bir açıklama yapmak doğru değil ama duyumumuz var" ifadesini kullandı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler