Beşiktaş İntegral Forex'ten hakem tepkisi

Beşiktaş Basketbol Genel Direktörü Erman Kunter, Beko Basketbol Ligi'nde hakemlerin kendi kenar yönetimlerine diğer antrenörlere olduğu gibi toleranslı davranmadığını savundu.

Yayınlanma: 25.11.2013 - 11:34
Abone Ol google-news

Beşiktaş Basketbol Genel Direktörü Erman Kunter, kendilerinin kenar yönetimine teknik faullerin çok basit çalındığını belirterek, "Diğer takımların kenar yönetimlerine gösterilen tolerans bize gösterilmiyor" dedi.

Ligin 7. haftasında oynadıkları Aykon TED Ankara Kolejliler maçında da aynı durumu yaşadıklarını savunan Kunter, "Kaybederiz, kazanırız, bunlar olabilir. Ancak bu tip durumlar bizi yaralıyor. İki kulvarda oynuyoruz. İnişler oluyor çıkışlar oluyor. İmkanlar doğrultusunda en iyi takımı kurmaya çalıştık. Ancak bu yaşadığımız şeyler moralimizi bozuyor. Başka niyetlerle yapılanlar ve oyunu etkilemeye çalışma yönündeki itirazları ayrı tutuyorum" diye konuştu.

Aykon TED Ankara Kolejliler mücadelesinde başantrenör Ahmet Kandemir'e çalınan teknik faulün basit olduğunu vurgulayan Kunter, "Bundan daha sert itirazlarda teknik faulün çalınmadığını da gördük. Biraz daha dikkatli olunmalı. Toleransın herkese olması gerekiyor. Bu tip kararların dengeli verilmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yaşadıkları sakatlıklara rağmen mücadelelerine devam ettiklerini kaydeden Erman Kunter, sözlerini şöyle tamamladı: "Sakatlık konusunda sıkıntılarımız var. Bunları yavaş yavaş gideriyoruz. Yeni transfer de yaptık. Muratcan Güler'in sakatlığı takımın kimyasını bozdu. Ama önümüzde uzun bir maraton var. İlk hedeflerimizden birisine ulaştık. Avrupa'da sahamızdaki maçları kazanırsak üst tura çıkacağız. Ancak ligde yaşadığımız bu tip olayların en kısa zamanda düzelmesini diliyorum."

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler