Nazım Hikmet ve Uğur Mumcu düşmanı AKP'li başkandan Bursaspor ve Trabzonspor için şok sözler!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor ve Trabzonspor için yaptığı açıklamalarda 'şike' imasında bulundu.

Yayınlanma: 22.03.2019 - 16:29
Abone Ol google-news
<video:1308301>

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş halka seslendiği bir konuşmada Bursaspor'un Trabzonspor sayesinde şampiyon olduğunu söyledi. Alinur Aktaş aynı zamanda Bursaspor'un Trabzonspor'un katkısıyla ligde kaldığını ifade etti. Aktaş şöyle konuştu: "Bursaspor şampiyon olduysa bunda Trabzonspor'un o sağlam duruşunun çok ama çok değeri var biliyoruz. Aynı şekilde ligde kaldıysak Trabzonspor'umuzun çok ama çok katkısı var." 

Alinur Aktaş'ın videosu sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

NAZIM HİKMET, UĞUR MUMCU'YU DEVLET DÜŞMANI İLAN ETMİŞTİ
AKP’li Aktaş, daha önce yaptığı açıklamada Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’i caddelere Türkan Saylan, Nazım Hikmet, Uğur Mumcu ve Bahriye Üçok isimlerini vermekle suçlayarak ‘Bunun yerine padişahların din alimlerinin isimleri verilmeliydi’ demişti. Aktaş, ”Arkadaş hangi caddeye, hangi kültür merkezine bir tane allah dostu, bir tane padişahın ismini verdin. nerede bu devlete ve bayrağa savaş açmış; Uğur Mumcu, Bahriye Üçok, Nazım Hikmet nerede dine diyanetle problemi olan insan varsa onların isimlerini belirli merkezlere verdin” diyerek, Türkiye’nin aydınlarını 'devlet düşmanı' düşmanı ilan etmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler