Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu: Dünyayı dar ederim

Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gündemdeki konulara ilişkin Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma: 25.06.2019 - 16:33
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu: Dünyayı dar ederim
Abone Ol google-news

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gündemdeki konulara ilişkin Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş üzerinden maddi maddi menfaat elde ettiği iddialarını sert dille eleştirdi. Düzenlediği basın toplantısında Şafak Mahmutyazıcıoğlu, iddialara ilişkin "2012 yılında yönetici değilken tesislerin tahliyesi davası geldi. O zaman başkanla ilk tanışmamdı. Davayı inceleyeyim dedim. Ben profesyonelim dedim, avukatlık ücreti için sözleşme yaptık ve davaları kazandım. Daha sonra başkan dedi ki ‘Seni yönetime alayım.’ Hayalim gibi bir şeydi. O güne kadar 1 lira para almadım. Sonra yönetime aldı beni. Bu saatten sonra bu parayı almam dedim. O para kadar masrafımız var, o paradan ortağım hakkını alsın dedim. Sadece masrafı alsın dedim ve aldı. Sözleşmedeki rakam ödenmişse ispat edilsin. Zaten SPK’ya açık bir şirket, her tarafta var o makbuz. Ortağım kendine düşen parayı ciddi iskontoyla aldı. Sinan Vardar ve Mete Vardar bile yapmadı. Belge dediğiniz şey SPK’da var. Olmayan belgeyi neden keseyim? Salak mıyım ben" dedi.  

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu gündemde yer alan otopark iddialarına cevap verirken, "Fulya'daki otoparka ağabeyimin ortak olduğunu ispat ederseniz istifa ederim" açıklamalarını yaptı.

Ekrem İmamoğlu Açıklaması

Ekrem İmamoğlu'nun locada ağırlanması hakkında konulan Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Ekrem İmamoğlu maça geldiğinde mazbatayı almamıştı ama seçilmiş belediye başkanıydı. Onunla hukukum Beşiktaş'tan bağımsızdır. Maça gelmek istediği an bana düşen en iyi şekilde ağırlamaktır." ifadelerini kullandı.

"Biz Para Görmedik ki"

Siyah-Beyazlı kulübün ekonomik olarak zor durumda olduğunu belirten Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Birçok finansal çözüm arıyoruz çünkü zor bir durum içindeyiz. Futbolcularımız maaş yerine daire fikrini kabul etmedi, zaten biz de devamında bundan vazgeçtik. Beşiktaş'ın 15 milyon TL borcunun altına geçen gün imza attım. 'Fikret Orman paralar nerede?' diyorlar. Biz hiç para görmedik ki, sürekli para arıyoruz. Bir tek derdimiz var, gemiyi yüzdürmek! Namusumuzla geldik, namusumuzla gideceğiz. Hatamız yok mu, bir sürü hata yapıyoruz. Beşiktaş'ı bizden daha iyi yönetecek varsa gelecek karşımıza çıkacak. Görsek davulla zurnayla teslim ederiz ya. Bu eziyet çekilebilir bir eziyet değil" şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler