Ali Koç, Ozan’la bizzat görüşecek!

Alanya’da Sergen Yalçın’la kendisini bulan ve Fenerbahçe’ye geri dönen yıldız futbolcu Ozan Tufan'ın sözleşmesi bu yıl sona eriyor. Hilmi Türkay yazdı

Yayınlanma: 06.12.2019 - 11:05
Abone Ol google-news


HİLMİ TÜRKAY

Fenerbahçeli Ozan Tufan kiralık gittiği Aytemiz Alanyaspor’da teknik direktör Sergen Yalçın’ın katkılarıyla büyük işler başarmıştı. Yıldız futbolcu Sarı-Lacivertli takıma sezon başı dönüşünde performansının üzerine koyarak oynamaya başladı. Ersun Yanal, Sergen Yalçın’ı arayarak bizzat teşekkür etti. Açık söylemek gerekirse Ozan kıymete bindi. Ozan’ı Ozan yapan hem Sergen Hoca hem de kendisi. Profesyonel futbolcu her zaman yaşamına dikkat etmek zorunda. Ozan yaşamına dikkat etmeye başlayınca başarısı bir kat daha arttı. Şimdi A Milli Takım ve Fenerbahçe'nin gözde futbolcularından. Ozan Tufan'ın sözleşmesi bu yıl sona eriyor. Nabil Dirar’ın kontratının uzatılmasının ardından şimdiki isim Ozan. Başkan Ali Koç’un, Ozan Tufan’ın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemek için bizzat devreye girdiğini ve 24 yaşındaki yıldızın kontratını uzatmak adına kendisinin görüşeceğine dair duyum aldım. Ozan’ın bu görüşmede zorluk çıkaracağını hiç sanmıyorum. Ozan Fenerbahçe’yi, Fenerbahçe de Ozan’ı seviyor. 

Ligde rakip G.Birliği

Süper Lig’in14. haftasında Fenerbahçe bugün evinde Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Sarı-Lacivertlilerde sakat Moses, Hasan Ali, Mevlüt ile sarı kart cezalısı Dirar forma giyemeyecek. Saat 20.30’da Ülker Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler