“Zekeriya Alp’in o yemekte olması skandaldır”

Rıdvan Dilmen: "Mesela Fatih Terim ile Zekeriya Alp yemek yese yarın ne deriz? Ben demem de... Bu olaylar hakemleri baskı altına alıyor. Yani yerse genç hakemler baskı altına girebilir” dedi.

Yayınlanma: 15.12.2019 - 00:24
“Zekeriya Alp’in o yemekte olması skandaldır”
Abone Ol google-news

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen TFF Başkanı Nihat Özdemir, MHK Başkanı Zekeriya Alp ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yemek yemesine tepki gösterdi.

Rıdvan Dilmen: "Mustafa Cengiz, Ali Koç'a değil Zekeriya Alp'in de orada olmasına kızıyor. Her ne olursa olsun keşke federasyonla görüşselerdi. Zekeriya Alp'in olması her şeyin manipule edilebilir olması ve skandaldır. Görüşme yeri de doğru değil. Başından beri karşıyım Zekeriya Alp'e. Neden? Her ne olursa olsun bu algılarla Fenerbahçe de zarar görüyor. Son derece acemi bir iş bu. Şu oldu bu oldu diyorlar ve Fenerbahçe'ye de zarar veriyor. Burada eksi Fenerbahçe'ye yazar,  yanılırım inşallah ama böyle.

Mesela Fatih Terim ile Zekeriya Alp yemek yese yarın ne deriz? Ben demem de... Bu olaylar hakemleri baskı altına alıyor. Yani yerse genç hakemler baskı altına girebilir. Fatih Terim'i en çok ben eleştiririm ama ne diyeyim? Nasıl eleştireyim? Teknik direktör hatası ile gol yemedi Galatatasaray, bir oyuncunun hatasıyla gol yendi.Marcao'nun yaptığı bakın işi nerelere getirdi. Kırılma anı Marcao'nun penaltısıdır, oyunun dengesini altüst etti. Sezon başından beri Galatasaray'a sallıyoruz ama 26 yapsaydı muhtemelen geçen seneki puanını geçecekti"dedi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler