İşte Fenerbahçe'nin B planı!

Tahkim Kurulu’na yapılan başvurudan kötü haber çıkması halinde B planı hazır

Yayınlanma: 21.01.2020 - 12:23
İşte Fenerbahçe'nin B planı!
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF’nin geçen cuma günkü toplantısında bekledikleri kararın çıkmadığını söylemişti. Koç, harcama limitinin artırılması için yeniden Tahkim Kurulu’na başvurduklarını açıkladı. Yönetimin, Tahkim’den kötü bir haber gelme ihtimaline karşılık B planı ise hazır. Buna göre oyuncu satışıyla hem gelir elde edilecek hem de maaş bütçesi düşürülecek. Zajc için Brescia ile pazırlıklar sürüyor. Sloven oyuncu 1 milyon Avro’ya kiralanırsa, maaşıyla birlikte yaklaşık 11 milyon TL bütçe oluşturulmuş olacak. Isla’nın Boca Juniors’a gitmesi halinde buradan da yaklaşık 5 milyon TL kazanacak olan yönetim, Ekici ve Alper’i kiralayıp 8.5 milyon TL’lik maaştan kurtulabilir. Moses, Inter’e giderse buradan da yaklaşık 10 milyon TL’lik maaş boşa çıkacak. Düşler bakalım ne kadar gerçek olacak? 

Serdar Aziz tam not aldı

Sarı-Lacivertli takımda, Gaziantep önündeki performansıyla Serdar Aziz bir kez daha tam not aldı. Tecrübeli stoperin başarılı oyunu teknik heyet tarafından da takdirle karşılandı. 90 dakika boyunca sahada kalan Serdar Aziz, yüzde 90’lık pas isabeti yakalarken 85 kez topla buluştu. 5 kez girdiği ikili mücadelelerin 3’ünü kazanan futbolcu, 7 hava topu mücadelesinin 5’inden de galip ayrıldı, 4 kez pas arası yaptı, 5 defa savunmasından top uzaklaştırdı. Serdar Aziz ayrıca Fenerbahçe’nin 40. dakikada rakip kale önünde geliştirdiği ilk atağında kaleye topu gönderen isim oldu. 

Kupada rövanş günü

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe sahasında, Kayserispor’la mücadele edecek. İlk maçta taraflar birbirlerine karşı gol atamamış karşılaşma 0-0 berabere sona ermişti. Her türlü galibiyet Fenerbahçe için yeterli olacak. Ancak maç golsüz tamamlanırsa uzatmalara gidecek. Eşitlik değişmezse penaltı atışlarına geçilecek. Sarı-Lacivertliler 1-1 ve farklı beraberliklerde elenen taraf olacak. Ülker Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak maç ATV’den ekranlara gelecek. Sarı-Lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı Vedat Muriç forma giyemecek. Maçı Ümit Öztürk yönetecek. 



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler