Tahkim Fenerbahçe dosyasında topu lisans kuruluna attı

Tahkim Kurulu, Fenerbahçe’nin dosyasını sonuca bağlayamadı

Yayınlanma: 21.01.2020 - 21:21
Tahkim Fenerbahçe dosyasında topu lisans kuruluna attı
Abone Ol google-news

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Fenerbahçe’nin harcama limitleriyle yaptığı başvuruyu reddetmesinin ardından sarı-lacivertliler Tahkim Kurulu’na başvurmuştu. Tahkim, Lisans Kurulu’ndan açıklama istedi.
Fenerbahçe’nin takım harcama limitleriyle ilgili Türkiye Futbol Federaswyonu’na yaptığı başvuru oybirliğiyle reddedilirken, sarı-lacivertliler konuyu Tahkim Kurulu’na taşımıştı. Tahkim Kurulu da, Lisans Kurulu’ndan konuyla ilgili açıklama istedi. Sarı-lacivertli yönetimin toplantı talebinin üzerine perşembe günü toplanması beklenen Tahkim Kurulu, bugün acil olarak toplandı ve toplantı 1 saat sürdü. Fenerbahçeli idareciler toplantıda Lisans Kurulu’nun aldığı kararlarda çelişkiler olduğunu detaylarıyla Tahkim Kurulu’na sunarken, kurul da yapılan sunum sonrasında dosyaları Lisans Kurulu’na göndererek karar alma sebepleriyle ilgili olarak açıklama istedi. Lisans Kurulu’nun bu konuyu görüşerek perşembe günü açıklamasını Tahkim Kurulu’na bildireceği öğrenildi.

PERDE ARKASI

Fenerbahçe Kulübü, başvurusunun reddedilmesinin ardından Tahkim Kurulu'ndan duruşmalı toplantı istedi. Perşembe günü yapılması planlanan toplantı, acil istek üzerine bugün yapıldı ve toplantı saat 17.00'de başladı. Toplantıya Ali Koç ve Semih Özsoy katlıdı. 2 saati geçen duruşmada Fenerbahçe Kulübü yönetimi, Lisans Kurulu'nun aldığı kararda çelişkiler olduğunu Tahkim Kurulu'na sunarken, Tahkim Kurulu da ara karar alarak Lisans Kurulu'ndan çelişkilerin açıklanmasına yönelik bir istekte bulunuyor. Lisans Kurulu, aldığı kararı yeniden Tahkim'e sunacak. Kararın perşembe gününe yetişmesi halinde Tahkim Kurulu bu hafta içerisinde kararını açıklayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler