Erciyesspor'dan uyuşturucu yalanlaması

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü, U-16 takımındaki 6 futbolcunun uyuşturucu kullandıkları ve kulüpten uzaklaştırıldıklarına ilişkin iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

Yayınlanma: 03.02.2015 - 15:48
Abone Ol google-news

 
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü, U-16 takımındaki 6 futbolcunun uyuşturucu kullandıkları ve kulüpten uzaklaştırıldıklarına ilişkin iddiaların doğru olmadığını açıkladı.
Kayseri Erciyesspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklama şöyle
Bugün bazı gazetelerde çıkan Kayseri Erciyesspor Kulübü altyapısında oynayan 6 futbolcumuzun uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili olan haberler tamamen asılsızdır. Bu futbolcuların Kayseri Erciyesspor kulübü altyapısından ilişkilerinin kesilme nedeni antrenörleri tarafından sigara içtiklerinin tespit edilmesidir.
SAVRUK HABERİ BAŞARIMIZI ÇEKEMEYENLER YAPTI

Bu konuda basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Avukat Kaan Savruk'da şunları söyledi
Genç yaşta olan bu futbolcuların sigara alışkanlıklarının olması kulüp prensiplerimizle uyuşmadığı gibi sporun mantığına da aykırıdır. Bu bağlamda altyapı hocalarımızın yönetim kurulumuza vermiş oldukları rapor doğrultusunda ilgili futbolcuların ilişkilerinin kesilmesi doğru bulunmuştur. Gerekli bilgilendirme kulübümüzün sorumluluğu gereği ailelerine de yapılmıştır. Takdir edersiniz ki sigara, uyuşturucu bir madde değildir. Ülkemizde alınan önlemlere rağmen engellenemeyen ve çoğu vatandaşımızın kullandığı bir alışkanlıktır. Bu haber, kulübümüzün başarısını çekemeyenler tarafından yapılmış kötü niyetli bir haberdir. Kulübümüzün altyapısı ülkemizin güzide altyapılarındandır. Her yıl A takıma en az 4 futbolcu çıkarmış olup, alt yaş guruplarında da Türkiye çapında başarılar elde etmiştir. Yönetim olarak bu haberi yapanlar hakkında gerekli suç duyurusunda bulunulacaktır.

ÖZDİLEK BENİ DE BİLGİLENDİRDİLER

Öte yandan Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, basın mensuplarına altyapı antrenörlerinin konuyu kendisine ilettiklerini belirtti, şöyle konuştu
Sporun olduğu yerde uyuşturucu gibi böyle söylemler sağlıklı olmaz. 16 Yaşındaki çocuklar için uyuşturucu kelimesinin bile kullanılması bana göre hoş olmaz. Erciyesspor, tüm Türkiye'ye örnek olacak bir kulüptür. Altyapı antrenörlerimiz bazı oyuncuların sigara içtikleri gerekçesiyle ilişkilerini kestikleri konusunda beni de bilgilendirdiler. Bu oyuncuları rencide etmeden, aileleri de bilgilendirilerek, kulüple ilişkileri kesilmiştir. Konu bundan ibarettir. Sporcuların sigara içmesi doğru değildir.''



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler