Galatasaray'dan Nihat Doğan'a: "Ben bıraktım" demen için kaç para istersin?

Özgecan Aslan cinayeti attığı tweet nedeniyle Galatasaray'dan ihraç edilen Nihat Doğan, üyelik parasını geri istedi. Takım yönetiminden Serdar Eder, Doğan'a borcu olduğunu hatırlatarak, "Bırakmak için kaç para istiyorsun?" diye sordu.

Yayınlanma: 17.02.2015 - 10:16
Abone Ol google-news


20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın, vahşice öldürülmesi tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Nihat Doğan'ın cinayet sonrası "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" diye attığı korkunç tweeti tepkilere neden oldu.

Tepkiler nedeniyle  Galatasaray da Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihracını gündeme getirdi. Gelişme üzerine Nihat Doğan, tweet atarak, "İhraç edecekseniz üyelik için yatırdığım parayı iade edin de hiç olmazsa Filistin'deki mazlum kardeşlerime göndereyim." dedi.

Kongre üyesi Doğan'ın bu isteği üzerine,  Galatasaray  Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder yanıt verdi.

Eder, ihraç sürecini şöyle özetledi:

"İhraç istemi gündeme gelir. Disiplin kurulu karar verir, ardından yönetim kurulunun onayına sunar. Yönetim kurulu da onayladığı takdirde, ihraç istemi istenen kişi savunma talep eder ve savunmasını yapar."

Eder, Twitter'dan Doğan'ın üyelik parasını istemesini de değerlendirdi. Eder, "Nihat Doğan 2015 aidatını yatırdında mı geri istiyorsun? "Ben bıraktım" demen için kaç para istersin ben vereyim" diye yazdı.

Eder, başka bir tweet'inde ise "Aidat yatırmış gibi yapma hala borcun olduğunu unutma, ama varsa aklında bir rakam, onu da söyle" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler