Yarsuvat: Futbol takımı yola girdi

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, futbol takımının sergilediği performanstan dolayı çok memnun olduklarını söyledi.

Yayınlanma: 19.02.2015 - 16:55
Abone Ol google-news

GSTV'ye açıklamalarda bulunan Yarsuvat, sarı-kırmızılı futbol takımının kendi dönemlerinde oldukça başarılı bir grafik çizdiğini kaydederek, "Demek ki oluyormuş. Genel manada beni memnun eden esas unsur, oyuncuların yaptıkları işten keyif almaları. Demek ki futbol takımı yola girmiş, bütün amacımız buydu" dedi.

Devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmadıklarını hatırlatan Aysal, "Eski oyuncularla gidiyoruz. Bir 25 Ekim 2014 öncesini, bir de şimdiki durumu düşünün. Aynı çocuklar, aynı sporcular. Fakat şimdi büyük bir şevkle, arzuyla oynuyorlar. Bunun sebebi de Hamza Hamzaoğlu. Demek ki aralarında büyük bir diyalog kurulmuş" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı'nın FIBA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe ile eşleşmesini de değerlendiren başkan Yarsuvat, "Geçen sene Rusya'da finali oynamışlardı. Bu sene biraz daha erken karşılaşıldı. Rakip sahada oynanacak maça gitmemiz lazım. Kadın basketbol, erkek basketbol ve futbolda aynı dönem Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Futbol takımının maçı için Kadıköy'e muhakkak gitmek istiyorum. Buna çok önem veriyorum" ifadelerini kullandı.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler